Volkswagen Golf R-line pakker Sportsvan, mere sportslighed

Volkswagen Golf R-line pakker SportsvanVolkswagen Golf R-line pakker SportsvanVolkswagen Golf R-line pakker Sportsvan

Frankfurt Motor Show 2015

Vær og synes så. Vi taler naturligvis en sportslighed forsøger at være kendetegnende og selv i så velkendt som MPV-segmentet. Volkswagen er derfor klart, at den individualisering i moderne biler er i dag tendens, især en, der også påvirker dynamisk personalisering. Linie R-line efterbehandling mærket blev allerede fokuseret på at opfylde denne efterspørgsel, og det er tid til at udvide med to nye specifikke pakker til udvendig og indvendig De debuterede i Frankfurt Motor Show.

Med den nye R-Linje pack Udvendig, den Volkswagen Golf Sportsvan Det vil sporten en langt mere aggressiv. Du kan vælge, uanset Interiør pakke, og med det minivan premiere på den forreste nydesignede kofangere med store lufthuller, ny krom elementer og specifikke luftudløb R-line design. Den bageste, i mellemtiden, vil kombinere en ny diffuser integrerede udgange krom udstødning, baglygter tilsløret og indstigningslister udvidelser i bilens farve. R-line logo også se på siden.

I mellemtiden, hvis du vælger den nye R-Linje Interiør Pack, Volkswagen Golf Sportsvan fremhævet hovedsageligt af en eksklusive sportssæder. De er kendetegnet ved en central del i Race stof viklet af en side sektion lavet af microfiber San Remo. R-line logo vil også være synlig både i sæderne, og i døråbninger. Denne pakke vil også omfatte bly-farvet dekorative elementer, og gulvmåtter, tag, gearknop, sport rat og center armlæn i kontrast. Pedalerne er lavet af rustfrit stål, mens systemet vil infotainment skærm velkomst besked "R-Line".

Uanset disse to pakker, den Volkswagen Golf Sportsvan fortsætte med at tilbyde den aktuelle linje kombineret R-linje, Herunder progressiv retning, tonet (med mørkfarvning 65 procent), sportsundervogn med kroppen reces 15 mm og 4 typer Specifikke forskellige dæk R-Line serien: Salvador 17 inches, eller ved 18 inches med design også Salvador, samt Marseille og Serron.