Nissan Qashqai og X-Trail Black Edition, limited edition mere udstyr

Nissan Qashqai og X-Trail Black Edition Limited EditionNissan Qashqai og X-Trail Black Edition Limited EditionNissan Qashqai og X-Trail Black Edition Limited EditionNissan Qashqai og X-Trail Black Edition Limited Edition

Nissan Han ønsker at styrke sin position på markedet SUV, hvor det er salgs-leder i Spanien med 15 procent markedsandel. Ved denne lejlighed, er Nissan Qashqai og Nissan X-Trail, den største model blandt japanske SUV, der inkorporerer deres respektive områder de begrænset oplag kaldet 'Black Edition'.

Det Nissan solgte 1.360 enheder af denne begrænsede serie i Europa, 200 Nissan Qashqai og Nissan X-Trail 100 vil komme til vores land, repræsenterer to særskilte stop spænder. På grundlag af udstyr slut 'Tekna', den mest komplette tilbud herunder Nissan, den 'Black Edition' vil ankomme med præmie på 600 euro til 800 euro Qashqai og X-Trail til.

Nissan Qashqai Black Edition

Ud over de elementer af udstyr, som vi allerede er i den 'Tekno' slut, Nissan tilføjer som standard generøse teknologisk udstyr om bord og æstetiske detaljer karrosseri og kabinen. Således udenfor, ud over at være i stand til at vælge mellem hvid eller sort, kunden vil nyde en nye sorte alufælge 19 inches og særlig beskyttelse i den lave og bag. i interiør, velkommen metalliske trimmer de doorsills med legenden 'Black Edition', den fuld sort læderindtræk (Beige farve i kombination i X-Trail), udover en mærkeplade enhed, der er.

Taler som af udstyr Nissan Qashqai at bringe X-Trail og Black Edition, som findes på view kamera 360 grader, multimediesystemet Nissan Connect med syv-tommer berøringsfølsom skærm med 3D-kort funktionen browser 'Google Send til Car' bi-LED forlygter, soltag, automatisk parkeringsassistent og 'Intelligent Protection Shield' Nissan. Sidstnævnte omfatter et arsenal af sikkerhedsmæssige assistenter og drivende hjælpemidler såsom automatisk bremsning i byen alarm blinde vinkel detektor træthed, alarm ufrivillige ændre baner, assistent stråle osv .

Nissan Qashqai og X-Trail Black Edition vil være tilgængelig med 1.6 dCi turbodiesel motor 130 hk, til en pris på 28,295 euro i tilfælde af Qashqai og 31.375 euro i X-Trail, fradrag af rabatter, der tilbydes af den japanske mærke i Spanien.

Nissan Qashqai og X-Trail Black Edition

Du kan også være interesseret

Nissan KICKS: en ny SUV mellem Juke og Qashqai

Nissan Qashqai, Juke og X-Trail 2016 værditilvækst

SUV Special: Alle nye til at købe i 2016

Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis