Jeep Wrangler 2018: første gengivelser af den nye SUV

Jeep Wrangler 2018 så forestille deres fansJeep Wrangler 2018 så forestille deres fansJeep Wrangler 2018 så forestille deres fansJeep Wrangler 2018 så forestille deres fans

Vi ser frem til at vide, hvordan man kan være en af ​​de mest klassiske scenarie modeller, og det viser. Begge allerede delt på internettet første billeder af hvad der vil være to-dørs versionen den jeep Wrangler, efter en jagt den legendariske spion fotos kuperet terræn med camouflage.

Lidt vil ændre udseendet af Jeep Wrangler eller i det mindste, så forestille forfatterne til disse gengivelser der har hængt på J.L. Wrangler Forum, hvor de mest entusiastiske af denne model mødes for at diskutere de seneste nyheder relateret til SUV.

I billederne kan vi se, at Speciel LED-teknologi er i centrum i forlygterne og bageste grupper og grillen er blevet redesignet.

Jeep Wrangler, der er kendt

Billederne af de gengivelser, som fans af denne model ser godt ud, men hvad vi virkelig ønsker, er at se, hvad den endelige model. For at gøre dette, vil vi nødt til at vente, indtil LA Auto Show at bekræfte, hvad vil være hans endelige udseende.

Hvad de har klart er det, at Jeep Wrangler tilbuddet ikke ændre sig, så vil tilbyde en række versioner med to og fire-dørs og cabriolet tag, som vil rumme Rubicon, kaldet Sport eller Ubegrænset. Hvis du ønsker at få en, vil fire-dørs produktion ikke begynde, før november og de to døre forventes ikke at komme ind på samlebåndet indtil februar næste.

Du kan også være interesseret i:

Brutal! Og en lodret væg lav Jeep Wrangler (video)

Jeep Wrangler Rubicon Recon: Længe leve den sande 4x4

Den dag, vi tæmme Jeep Wrangler (den virkelige historie)