Biler Jaguar-Land Rover Specter James Bond film

Biler Jaguar-Land Rover i James Bond'Spectre'Biler Jaguar-Land Rover i James Bond'Spectre'Biler Jaguar-Land Rover i James Bond'Spectre'Biler Jaguar-Land Rover i James Bond'Spectre'

Den fireogtyvende film James Bond, verdens mest berømte hemmelige agent, lover at gå 'på hjul'. Det er almindeligt at se 007 film i et godt udvalg af eksklusive biler, især de mest kendte mærker i Storbritannien. i 'Spectre', som vil ramme biograferne i oktober, gruppe Jaguar-Land Rover Det har meget at sige i denne henseende.

op tre køretøjer de iscenesætte den britiske: den spektakulære prototype Jaguar C-X75, rullende gennem gaderne i Rom i en chase; flere Specielt modificeret Land Rover Defender og det er den hurtigste og mest kraftfulde Land Rover historie, Range Rover Sport SVR, rullende Østrig. division 'Special Vehicle Operations' (SVO) Jaguar-Land Rover og design team har haft meget at gøre med det endelige resultat. For at gøre dette, de anerkender, at de har arbejdet tæt sammen med filmskaberne fra filmen selv.

Alle tre biler har været præsenteret for offentligheden officielt i paladset 'Thurn und Taxis' af Frankfurt am Main, inden for rammerne af den tyske automotive aftale. De var der som gæster Naomi Harris og David Bautista, to tegn i filmen.

Jaguar Land Rover også til rådighed for fans af sagaen eksklusivt indhold Spectre både deres nye hjemmesider og sociale netværk med dem vil se tidligere usete optagelser, interviews og en tur 360 af Jaguar C-X75.

Biler Jaguar-Land Rover Specter James Bond film

- Du kan også være interesseret i: Aston Martin DB10, en anden bil Spectre.