Skoda nye SUV kunne debut på Geneve Motor Show

Skoda nye SUV kunne debut på Geneve Motor Show

Det var planlagt, at den nye SUV Skoda er arkiveret under den kommende Paris Motor Show i oktober. Men en udviklede billede på Facebook-side af Skoda Tjekkiet kunne rykke en overhængende præsentation. Den nye tjekkiske SUV, som kunne kaldes Skoda Snemand (eller Skoda Kodiak ifølge andre rygter), vil sandsynligvis være en af ​​hovedpersonerne i Geneve Motor Show, der skal afholdes i marts.

Kun fremtidige data er kendt Skoda bil. Hvad synes sikkert, er, at det vil være en SUV som vil være tilgængelig i versioner fem syv sæder og deler mange træk med den anden generation af Volkswagen Tiguan. Den Skoda Snemanden, at blive kaldt det, kommer siddende på MQB modulær platform Volkswagen Group.

Skoda er planlægning 'noget stort', som de siger på deres Facebook, og dette kunne være den nye Skoda Snemand, en bil ville være omkring 4,64 meter lang, et trin ovenfor Skoda Yeti. præcist Yeti vil være den næste på listen inden den fornyede offensiv i den tjekkiske mærke SUV.

I de kommende uger vil vi vide mere konkrete detaljer i Skoda overraskelse for Genève, en hemmelighed, indtil nu, meget velholdt.

Du kan også være interesseret

- Fremtidige SUV Skoda

- Skoda ser på fremtiden: Skoda Yeti og Skoda Octavia 2017 2018

- Skoda faktiske forbrug, reelle forbrug af biler