VW I.D. Buzz: grønt lys til elektrisk Bulli XXI århundrede

Volkswagen I.D. Buzz, det Bulli bekræftede XXI århundredeVolkswagen I.D. Buzz, det Bulli bekræftede XXI århundredeVolkswagen I.D. Buzz, det Bulli bekræftede XXI århundredeVolkswagen I.D. Buzz, det Bulli bekræftede XXI århundrede

Under Pebble Beach Concours d'Elegance i Californien, har Volkswagen bekræftet, at det vil producere sin I.D. Buzz, en konceptbil, der ånder Volkswagen Bulli filosofi eller T1, "Hippie van" og vil være fuldt elektrisk, i den nye æra, der forventer Volkswagen stjerne fra 2020, hvor el vil få en ledende rolle.

Herbert Diess, direktør for det tyske firma, har bekræftet, at produktionen køretøj vil blive godt modtaget efter prototypen har været i offentligheden. "Vi har modtaget hundredvis af breve og e-mails beder os om at bygge denne bil, der opsummerer Californien livsstil. " Men vi er nødt til at vente til 2022 for at se det nye køretøj på vejene.

De vigtigste lokaler fornyelse af den mytiske van Det er at give en alsidig bil, med høj bæreevne, høj kørestilling og en moderne æstetik med retro hånd, der ikke glemmer oprindelsen model. Alle drives af en elektrisk drev, der gør det muligt flytte uden at skubbe emissioner, en drøm for enhver hippie.

Trods bekræftelse fra mærket, de ikke har afsløret noget om hans propel, ud over at de præsenteret på Detroit Motor Show, den førstkommende ud af prototypen, med to elektriske motorer, leveres firehjulstræk og 374 hk samlede. Hertil føjes et tip hastighed på 160 km / t, til 5 sekunder at nå 100 km / t fra stilstand og 600 km autonomi.

Du kan også være interesseret i:

VW I.D. Buzz i Detroit

Biler til erindring: Volkswagen Bulli

Brabus Bullit Coupe 800 hk van