Fiat Type 2016 med sedan krop genoplivning

Fiat Tipo 2016 den endelige erstatning LinjeFiat Tipo 2016 den endelige erstatning LinjeFiat Tipo 2016 den endelige erstatning LinjeFiat Tipo 2016 den endelige erstatning Linje

den Fiat Tipo den XXI århundrede Det vil være en sedan bil krop fire-dørs, dvs. sedan. I den kommercielle område af det italienske mærke, Fiat Tipo 2016 Det vil besætte det naturlige sted at besat linjen.

undtagen kalkun (Hvor det vil kalde Aegea), Navnet typen og er det officielle navn, at Fiat vil bruge til at udpege deres nye sedan. I det væsentlige, Fiat Tipo Det vil være den samme bil, der introducerede det italienske firma i fortiden Istanbul Auto Show (Tyrkiet), hvor han debuterede med navnet på Aegea. den nye Fiat Tipo 2016 Det vil blive solgt i en 40 lande tilhører regionen EMEA (fra Europa, Mellemøsten og Afrika).

Således Fiat Tipo Den præsenterer en krop med noget mere moderne og i henhold til gældende design standarder æstetiske stil, når man sammenligner med den linje. egen Fiat insisterer på, at den nye typen Det er blevet designet fra starten som en sedan. Med hensyn til dimensioner, det annoncerer en længde af 4,54 m, en bredde af 1,79 m og højde af 1,49 m, mens akselafstand Den er placeret i 2,64 m. På den officielle volumen af ​​gods i bagagerum, oplyste ydelse 520 liter.

Mekanisk tilbud Fiat Tipo 2016 Det vil oprindeligt dannet fire motorer, to benzin og to diesel (Disse, kompressor og Multijet anden generations teknologi) med effektniveauer mellem 95 og 120 hk. For diesel drivmidler, Fiat Det sikrer, at det gennemsnitlige forbrug ikke må overstige 4,0 l / 100 km. Afhængigt af motoren, kan du vælge mellem manuel og automatisk kasser ændres.

Fiat Tipo, med uconnect multimedia-system

den Fiat Tipo 2016 Det vil drage fordel af tekniske fremskridt med hensyn til tilslutningsmuligheder og underholdning der allerede er overgået af andre konsortiet biler Fiat Chrysler Automobiles (eller FCA). Nemlig, den nye sedan af Fiat indarbejde multimedie informationssystem, navigation, underholdning og tilslutningsmuligheder uconnect, hvor følgende indgår som funktioner og højdepunkter: touch screen 5 inches i størrelse, Bluetooth håndfri funktion, besked læser sms, stemmegenkendelse, USB-port, ekstra stik med iPod integration og styring hjul. Eventuelt kan du tilføje udstyr bageste kamera parkeringshjælp og TomTom browser.

Med den nye Fiat Tipo, det italienske mærke skifter angiveligt selvfølgelig at bruge dette navn til sin nye sedan. i sidste, specifikt fra 1988 til 1995, var det en utilitaristisk Fiat Tipo B-segmentet gik på at vinde prisen Årets Bil i 1989. Han tilbød Europa krop med tre og fem døre og delte mange tekniske elementer med Fiat Tempra, en af ​​de mest populære sedans i historien om Fiat.