Alle nye Volkswagen-biler og SUV’er i 2022

Ny VW Golf, Tiguan Coupe, T-Roc, T-Crozz ...Ny VW Golf, Tiguan Coupe, T-Roc, T-Crozz ...Ny VW Golf, Tiguan Coupe, T-Roc, T-Crozz ...Ny VW Golf, Tiguan Coupe, T-Roc, T-Crozz ...

De næste par år spille ændringer inden Volkswagen. Den mest markante bliver nødt til at gøre med sit udvalg af modeller, der søger større tilpasning til markedets krav strækker en tilbud SUV som hidtil har været relativt lille (Tiguan og Touareg), Især når man sammenligner med andre producenter. Det tydeligste eksempel er Audi, i koncernen selv, med Q2, Q3, Q5, Q7 og nogle andre portefølje. Ideen er at have en bil af denne type i hvert segment, og endda flere, en offensiv i Volkswagen vil begynde på senere på året. Tager papir og pen til at skrive ned alle de kommende nye versioner af det tyske firma.

Volkswagen T-Roc: ny SUV i 2018

Den første store udgivelse vil blive Volkswagen T-Roc, en SUV 4.23 m lang. med en lastekapacitet på trunk 445 liter og lavere pris end Tiguan. Det vil blive drevet af tre benzinmotorer (115 hk 1.0 TSI, 1,5 TSI Bluemotion 2.0 TSI 150 hk og 190 hk) og to diesel (115 hk 1,6 TDI og 2,0 TDI 150 og 190 hk), med Samlet 4MOTION typen Haldex til versioner af 150 hk og op.

VW T-RocVolkswagen T-Kryds: Polo SUV, 2018

For at forbedre balancen af ​​resultater forbliver de SUV det største potentiale til stede, også fordi dens pris er, i tilfælde af segment C, 27% højere end en sedan ækvivalent. I denne forbindelse vil det have stor betydning T-Cross (2018), foretaget på grundlag af den nye Polo, som taler blomstrende segment, som Volkswagen sent. Mange af konkurrenterne har allerede behandlet en saftig bid af markedet og T-Cross Du bliver nødt til at demonstrere deres færdigheder i et meget konkurrencepræget område, sammenlignet med modeller som afgjort som Renault Captur, Peugeot 2008, CX-3 og Opel Crossland X, blandt andre. MQB platform A0 (biler mellem 4 og 4,3 meter), hvilket har givet så gode resultater i Audi Q2 og Ny Seat Ibiza, Det er din bedste garanti for succes, og uden tvivl effektiv tre-cylindret benzinmotor 1.0 EcoTSI vil passe som hånd i handske til denne lille SUV i nogen effektniveauer (90 og 115 hk). En anden fordel er, at vil på langs glidende tilbage række sæder, hvilket giver en bonus til alsidigheden i brug og samtidig, at begrænse antallet af direkte konkurrenter.

Volkswagen Tiguan Coupe 2018

den SUV Star vil forblive Tiguan, som vil indeholde forskellige organ varianter at få nå alle mulige markedsnicher. den 7 sæder vil være kendetegnende for Tiguan Allspace langstrakt kamp, ​​også vil blive solgt med 5 steder at maksimere maletero-, mens elskere af eksklusivitet og en mere sportslig design kan vælge den Tiguan Coupe (2018), 2,0 TDI motor med 240 hk og 220 hk 2,0 TSI, som større mekaniske muligheder. Det er kendetegnet ved en mere aggressiv front sideskørter, en bageste del redesignet (især optiske grupper) og af en linje skrånende loft, som ofret nogle praktiske og indre rum fra B søjle bag, men uden at give afkald de to bagdøre. Kina, som udgør den største mængde af salget Volkswagen, Du har en derivat deraf SUV, som deler mange funktioner med fremtiden Skoda Coupe Kodiaq, også det bestemt for det asiatiske marked.

VW Touareg nye generation i 2018

På det teknologiske niveau Touareg vil fortsat være juvelen i kronen, med sin nye generation planlagt til 2018 og videreført MLB Evo platform, det samme af Audi Q7 og Bentley Bentayga. Forvent en betydelig reduktion i vægt og en ny arsenal af at deltage radar-baserede chauffør, front kamera og browser, for at også forbedre effektiviteten og komfort. Samtidig udgivet den en udviklet vedligeholdelsessystem Aktiv Lane, udvidet kameraer og sensorer at opdage nærliggende objekter, samt en parkeringsplads funktion fjernovervågning med chaufføren manøvre fra uden for bilen.

VW Golf 2019Volkswagen Golf ny generation i 2019

En anden af ​​hjørnestenene i Volkswagen er den Golf, hvis 8. generation vil se lyset i 2019. Æstetisk ikke forvente store ændringer, bortset fra et par optiske grupper, der omfatter mere flad adaptive funktioner browserbaseret, så at ændre lysstrålen foregribelse kurver, eller afhængigt af typen af ​​sporet. Aerodynamik også nyde godt af en bedste Cx, noget, der vil medvirke til at nedsætte forbruget og emissioner. Ligesom resten af ​​området, vil den vedtage nye sikkerhedsmæssige assistenter orienterede automatiseret kørsel under særlige omstændigheder (trafikpropper, parkering ...), forudse, hvad der vil komme i de kommende år.

Volkswagen Arteon Shooting Brake i 2019

Begrebet sporty familie er afspejlet i dette eksklusiv skydning bremse krop der kunne nå Arteon intervallet 2019. Én mulige motorer vil være den 3.6 VR6 280 hk, en "blomstre" for opkaldet at være ny flagskib Volkswagen luksus til forsvinden af ​​Phaeton.

VW I.D. Electric i 2020

vi ankom 2020, år, hvor Volkswagen forventer 40 procent af sit salg er SUV, men når du begynder at være konkurrencedygtige på prisen på batterier. Det vil være til stede, når I. D., en elbil serveret på fremtiden Modulopbygget elektrisk platform MEB. De forventer ham "bremse" Tesla fordi dens start pris vil svare til en Golf Diesel, er mindre end 7.000 euro om Model 3 (fra 31.000 €). den I.D., som blev vist som et begreb i 2016 Paris Motor Show, det har en lignende format til golf (4,1 meter), men med en meget bredere på grund af fraværet af forbrændingsmotor og transmission tunnel interiør. Alle rækkevidde I.D. vil betyde en stærk forpligtelse til autonom kørsel, samtidig bliver fuldt tilsluttet, og har yderligere demand-tjenester styres via en touch screen 10"Eller fra smartphone-brugere ejer. en Head-up display augmented reality vil screene nogle oplysninger om selve vejen og forlygterne kan "kommunikere" med fodgængere, når autonom kørsel er aktiveret. Det vil have 170 hk og område på mellem 400 og 600 km, afhængig af den valgte batteri.

VW I.D. Crozz: El SUV i 2021

MEB samme arkitektur (Hvilket er kompatibel med den nuværende MQB) andre modeller vil blive produceret Familie I.D., som I.D. Crozz (2021), en kompakt op til 7 pladser, drevet af en 170 hk motor i forakslen og en af ​​136 hk bagtil, som kunne erstatte Allspace Tiguan SUV. Den I.D. Lounge (2021), i mellemtiden, vil være meget kubisk og maksimere det indvendige rum af sine syv beboere, mens I.D. Aero-e (2022) er en sedan 4,7 meter svarende til det manglende og luksuriøse Phaeton (5,06 m) indre rum.

VW I.D. Bulli Electric BuzzVW I.D. Buzz: den "Bulli" Electric i 2022

Endelig I.D. Buzz Det er en moderne fortolkning af "Bulli" original, med 170 hk og 600 km elektrisk autonomi. vil komme i 2022 og vil være en af ​​grundpillerne i udviklingen af ​​avancerede autonom kørsel, med et rat, der skjuler at læse mere komfortabelt og så rummelig som for en passagerkabine Volkswagen T6, selv om dens udvendige dimensioner 4,53 meter vil mere ligner den Touran. Sikkert modelsortimentet I.D. Det slutter ikke der, da elektrificeringen kunne være en genoplivning af spær, som sidder elektricitet meget godt.