Ny Subaru WRX og WRX STI: fornyelse af sportslige ikon

Subaru mekanikere reviderer sit image og sporty modelSubaru mekanikere reviderer sit image og sporty modelSubaru mekanikere reviderer sit image og sporty modelSubaru mekanikere reviderer sit image og sporty model

den Subaru WRX disse biler er legendarisk for sin sportslige historie, da hans forgænger, Subaru Impreza, var hovedperson i de World Rally for gruppe A. Subaru WRX STI i dag betaler ingen beføjelser i den højeste konkurrence, men giver brugerne nyde en bil, der har været grundlaget for at konkurrere i stævner.

Ved foråret i 2017 Vi ser den nye Subaru WRX med sin front redesignet, ligesom den STI, det kendt for at have meget større grill. Se Subaru WRX Det bliver også mere sofistikeret med valgfri fuld retningsbestemt LED forlygter, fælles innovation STI.

den Subaru WRX fortsætter med at vinde motor typen bokser af 4-cylindret, direkte indsprøjtning Turbo 2.0, som de er erklæret 268 hk. den transmission dette er integreret permanent aftale symmetrisk base og har systemet Aktiv Torque Vectoring, variation af drejningsmomentet mellem hjulene på samme aksel at fremme trækkraft og sving ydeevne. den Subaru WRX leveres som standard med en manuel gearkasse af 6 hastighed og tilbyder en valgfri automatisk transmission typen CVT (Sport Lineartronic) med sekventiel manuel tilstand.

den suspension føre og bagtil præsentere nye indstillinger sine elementer for at forbedre stabilitet og komfort WRX, af Subaru. De har også arbejdet betydeligt i gearstang, forbedring timing og gnidninger for mere præcis håndtering. Og andre har været udjævning drift kobling. den elektrisk servostyring (EPS) også er blevet revideret for at give en jævnere og mere naturlig fornemmelse. Det har også reduceret vægt. den 18-tommer hjul viser et nyt design og afslører en prangende pincet malet rød. Forbedret bremseevne udstyret med en ny piller underskrevet af JURID. Inde, ankommer valgfri Recaro sæder med el-justeringer.

Subaru WRX STI 2017

For sin del, Subaru WRX STI, tager også fordel af en ny tuning af deres suspensioner, åbner først 19 tommer hjul. Hvor det er hensigtsmæssigt, nye sorte farvede fælge afsløre nogle imponerende bremsekalibre gul identificerer Brembo leverandør. De forreste kalibre er 6-stempel monoblok og bag også ventilationscentral, to stempler. den fire diske er perforeret og større pickups. Med større kontaktflade, har det forbedret bremsekraft og modstandsdygtighed over for træthed. Dæk foranstaltninger er 245/35 R19 og også at øge rentekurven, understrege den æstetiske aggressivitet Subaru WRX STI.

den trækkraft Symmetrisk AWD Subaru WRX STI System funktioner CKU variation af fordelingen mellem aksel. Hvis før begrænset slip center differentiale kombineret mekaniske og elektroniske aktier, nu kontrol er fuldelektronisk og som annonceret Subaru Det har opnået hurtighed og glathed overgange. Motoren er stadig en 2,5 Boxer 4 cylindret turbo der betaler 305 hk. den WRX STI System funktioner Muti-tilstand varierende love CKU ydeevne.

Men ikke alle "ren konkurrence". den WRX og WRX STI også de har været "humaniseret" indeni. De har forbedret indvendige materialer; herunder en back armlæn med kopholdere, redesignet dørhåndtag, og installeret hurtigt fjernbetjening åbning systemet boot. Det har også været forbedret akustisk komfort at forøge tykkelsen af ​​vinduerne, forbedring af lukningen af ​​dørene og indføre skumfyldning i toppen af ​​forruden.

På den anden side, hele spektret åbner en ny større multifunktionsdisplay (5,9 inches vs 4.3 de tidligere inches) gør det nemmere at se funktionerne af køretøjet på et øjeblik. Og der er de tilsvarende tid sikringsordninger: nødbremsesystem, hovedet op skærm og et erstatningssystem revet assistent på slæb, der automatisk holder bilen bremser i enhver situation, som når vi står foran et rødt lys.

Du kan også være interesseret i:

Audi S3 Sedan Sammenligning & Subaru WRX STI

Vi testede den nyeste Subaru: Levorg GT-S

Subaru VIZIV-7 Koncept: Imponerende SUV 7 sæder