Infiniti QX50 2016, æstetiske rører og teknologiske præmie

Infiniti QX50 2016Infiniti QX50 2016Infiniti QX50 2016Infiniti QX50 2016

2015 repræsenterer for luksus mærke Nissan, Infiniti, ankomsten af ​​den nye top-ende SUV, den QX80, med den fornyede Q70 og, som vi skal se, at af for opdateret QX50. den Mid-size SUV Japanske firma, halvvejs mellem QX70 og QX30 fremtid, ankommer med ny æstetisk i sin krop og en passagerkabine og teknologisk byrde ombord masse højere.

den dimensioner varierer betydeligtLængden af ​​den nye Infiniti QX50 stiger i 114 mm, mens akselafstanden gør 81 mm; frihøjde, i mellemtiden, vokser i 10 mm-versioner fremdrift og 20 mm i AWD. På denne måde, det indvendige rum vinder, Det resulterer i en anden række af løsere for ombordværende pladser.

Infiniti QX50 2016

i udvendig, Infiniti QX50 opdateringerne sine forreste og bageste kofangere, har en slankere kølergrill, nye LED-forlygter, spejle fornyes med blinkende lys og ny spoiler integreret LED. Dækkene er 18 tommer legering, men eventuelt (og som efterbehandling) kan vælge ny 19 tommer. Inde, instrumentbræt prale danner en 'dobbelt bølge' og en farve touch skærm 7 tommer stol midterkonsollen. Materiale kvalitet og omsorg for detaljer forbliver, det fremherskende garnishing læder med aluminium.

blandt de teknologiske elementer herunder, fremhæve navigationssystemet Infiniti, systemet stemmegenkendelse, streaming af musik, Bluetooth og USB, Bose lydsystem, håndfri telefon og satellit-radio 'SiriusXM', blandt andet gæster sikkerhed og komfort . Desuden er det inkluderet i fire år uden omkostninger for 'Infiniti Personal Assistant', som giver føreren nyttige oplysninger og tjenester til din rejse (vejr, hotelreservationer, restauranter, osv).

Infiniti QX50 2016

Infiniti QX50 opdateret stadig drevet af den 3.7 V6 benzinmotor, nu 325 hk og 36,9 mkg drejningsmoment er forbundet med en syv-trins automatgear, både bagud fremdrift variant som i-hjulstræk. I Spanien er det QX50 også markedsføres under 3.0 V6 turbodiesel motor på 238 hk. Som for udstyr refererer, Infiniti annoncerer fire valgfrie pakker til rådighed'Premium'; den nye 'Premium Plus' tilføjer navigationssystemet og kamera 360-graders panoramaudsigt; den 'Deluxe Touring' pakke, med 19-tommer dæk, og xenon; og pakken 'Teknologi', som tilføjer Vognbaneskiftadvarsel, intelligent styring og adaptive cruise automatisk bremsning assistent med præ kollision advarsel og blinde vinkel indikator.