Skoda Octavia 2017: dette er det nye interiør

Skoda Octavia 2017: deres nyheder i billederSkoda Octavia 2017: deres nyheder i billederSkoda Octavia 2017: deres nyheder i billederSkoda Octavia 2017: deres nyheder i billeder

kommer ind i vigtige nyheder Skoda Octavia, der tilbydes af det næste år, bør vi fokusere på deres interiør og mere specifikt i sin udstyr. Tiltrække din opmærksomhed på ny polstring, og nye sortiment af skær til instrumentbrættet, midterkonsollen og dørene. belysning interiør også Det er nyt, fordi det har LED lamper og du kan vælge mellem ti farver.

den instrumentpanel den Skoda Octavia 2017 fornyes og den modtager nye mere moderne grafik. Multifunktionsdisplayet er nu 9,2 "og modtage nye tilslutningsmuligheder funktioner og infotainment. dette multimedia-system understøtninger Android og Apple-operativsystemer. Gennem skærmen funktioner kan styres og mange telefon-applikationer. For sin del, browseren er også ny faktura.

i Skoda Octavia 2017 også de er blevet udvidet Simpelthen Clever praktiske løsninger. Nu, de kan være tabeller monteret bag forsæderne og i bagagerummet af familiens version er tilgængelig Combi-teknologi LED lommelygte, der genoplader i sin bolig. I bagsæderne kan også have en outlet 230V og USB-stik.

Du kan også være interesseret

- Skoda Octavia Skoda Octavia 2016 vs 2017, på udkig efter forskelle

- Skoda Octavia 1.0 TSI: dette er den billigste Octavia