Nissan Leaf 2016 til 250 km elektriske rækkevidde

Nissan Leaf 2016Nissan Leaf 2016Nissan Leaf 2016Nissan Leaf 2016

Nissan fortsætter med at forbedre hundrede procent elektrisk køretøj. Bladet gik på salg i 2010, og den nye generation kom til forhandlerne kun tre år senere. Nu, efter samme tidsinterval, Nissan opdateringen igen, men nu med det nye sæt batterier som den vigtigste udvikling.

De bliver bag gamle lithiumion 24 kWh kapacitet til at rumme nye 30 kWh, ifølge Nissan forbedre autonomi i 50 km og, på samme tid, fordele. Det indvendige rum besat af batterier under bagsæderne, ikke er blevet ændret. Hvis du har ændret, men vægten af ​​disse, med 21 kg mere. den det elektriske komfur homologerede Nissan Leaf Det er nu 250 km, ved 200 km af den nuværende model; dvs. 26 procent mere.

Den japanske producent taler om ændringer i udformningen af ​​battericellerne og indførelsen af ​​nye kemiske elementer i elektroderne, carbon, nitrogen og magnesium. Sådan er sikkerheden i dit nye sæt batterier, som Nissan øger garanti til otte år eller 160.000 kilometer.

Recharge muligheder uændret: i en normal husholdning stikkontakt, offentlige opladere eller hurtige opladere, genopladning op til 80 procent på bare 30 minutter.

Nissan Leaf 2016

Nye teknologier og små kosmetiske ændringer

En anden vigtige nye funktioner, der bringer det fornyede Nissan Leaf er den tilslutningsmuligheder system 'NissanConnect VE', til at tilslutte smartphone til nye funktioner og ny forenklet brugerflade. Chaufføren vil stadig være i stand til at forvarme eller køle kabinen fra din mobiltelefon uden at bruge batteristrøm eller kontrollere status for det.

Også det bringer med sig et nye kort over ladestik, med mulighed for at vide, om de besatte en nyt navigationssystem, en app til lokalisering af køretøjet ved parkering, digital radiomodtager og bil vedligeholdelse meddelelser. Og alt dette fra touch screen 7 inches.

æstetisk, ændringerne er meget lille: for nu Nissan har kun bekræftet en ny antenne på taget og nye farver for kroppen, såsom bronze. I Spanien vil være tilgængelig i finish 'Acenta' og 'Tekna'. Priserne kendes endnu ikke, men salget vil begynde i januar 2016.

Den 'bror' af Nissan Leaf, den Renault Zoe, Det blev også renoveret i 2015: eventuelt frigivet ny motor og ny elektronik. I dit tilfælde, selv med et batteri på 22 kWh kapacitet, elektriske rækkevidde er 2014 godkendt.