Citroën Aircross, gør C4 Cactus SUV?

Citroën, Citroën Aircross frisk luftCitroën, Citroën Aircross frisk luftCitroën, Citroën Aircross frisk luftCitroën, Citroën Aircross frisk luft

Efter den 'spin-off' af DS, har Citroën søgt sin plads i verden ... og det lader til, at du har fundet. Den originale og umiskendelig C4 Cactus vil nu følge en attraktiv prototype kaldet Aircross vil vise den første gang på den kommende Shanghai Motor Show i Kina, dets største marked. Og er, at Citroën ikke at "lade C4 Cactus er et vendepunkt", Alexandre Malval fortæller os, hans direktør for design, hvilket gør "store æstetiske linjer udvikler sig" vist i denne en koncept, der forudser, hvad der vil være den næste SUV og andre modeller af mærket. Den vigtigste ingrediens, et genkendeligt design, som i Cactus.

Ved første øjekast, Aircross, er meget attraktiv. prøve en stærk konstruktion, meget moderne mode, med en front af stor tilstedeværelse, store hjul, underskrevet af Continental og rektangulære og afrundede linjer. genfortolker elementer fra både C4 Picasso, -så fint overlegen optisk front med en dobbelt Chevron stor, og krom stel traseras- vinduer, som Cactus, som tagelementer.

Dette er en kompakt SUV Aircross generøst proportioneret både i længden, 4,58 m, svarende til en CX-5 eller CR-V, som i bredde, 2,1 m og højde 1,80 m. De fortæller os, at produktionen bestemmes ikke, det er en stil øvelse viser den nye brand-DNA, selv om det kunne blive kort til mellemlang sigt i gade model, med forskellige modifikationer, altid i en mindre format.

Indvendigt design af den nye Aircross er så nyskabende eller mere end udenfor. Eftersom bane vejen, med ingen central søjle og døre står over for hver af de udvalgte til døren trim materialer og sæder, kuverter. en klasse interiør og lyse, med kapacitet til at rumme fire personer, der fremhæver et nyt lovforslag rattet i den ene arm, og de to skærme 12 "en måde at instrumentpanelet og andre bevæger sig mod passageren. Fyldt med 'gadgets', den teknologi er også til stede i kamrene, indvendig og udvendig, der er designet til at sende billeder, hvor vi lever op til vores sociale netværk profiler.

dette Citroën Aircross er designet til at huse en forbrændingsmotor brændstof 1.6 THP 218 hk der kombineret med en elektromotor, der udvikler en effekt på 70 kW, 95 hk med et drejningsmoment på 20,4 mkg. den Lithium-ion-batterier genoplades i 3½ time til en stikkontakt 16 A og De tilbyder en vifte af 50 km.