Kia Carnival 2014 tredje generation i sigte

Kia Carnival 2014 tredje generation i sigte

den Kia Carnival Han er født i 1999 som den største af de sydkoreanske mærke minivan, og i 2006 nåede sin anden generation. dog markedsføring i Europa endte i 2012. På andre markeder som USA, fortsætter med at blive solgt under navnet Sedona. Det er netop på amerikansk jord, hvor tredje generation Carnival / Sedona vil blive præsenteret på verdensplan.

Kia CarnivalDet er i den Ny Auto Show York, anden større aftale for motorsport verden efter Detroit Motor Show i januar, og vil begynde næste 18 april. For et par dage siden viste han en første teaser Kia afslører, hvad hendes ansigt nu en ny teaser lader os Intuit hvordan det vil sideværts. I det første billede kan vi se ankomsten af ​​den nu standard store kølergrill Sydkoreas største minivan og LED-teknologi forlygterne. I set fra siden, kan vi se den radikale ændring i sin form og sin imponerende størrelse, kan man spekulere på, om det vil fortsætte med at udfolde i to krop, korte og lange, at tage højde for markeder så forskellige, i denne henseende, som i USA og Europa. Tilsvarende placeringen af ​​håndtagene, følger det, at glidende bagdøre tilbage.

Generelt er den nye Carnival / Sedona giver dig en stort spring fremad med hensyn til design, som det gjorde i sin tid Kia Carens, kompakt van mærke. Mærket har netop afsløret, så vidt oplysninger angår, Det vil sæde otte beboere og deres udstyr, plus en stor alsidighed inde, og det vil være 'Oriented' til eventyr elskere. Med den nye teaser, har Kia også meddelt, at dets næste-generations Sedona / Carnival vil debut sin nye underholdningssystem og telematik, klar til at bringe internettet til sine nye modeller.

Nu skal vi bare nødt til at vente, hvis den fornyede Carvnival nå det europæiske marked. Husk, at Karneval anden generation Han havde en længde på 4,81 meter lang, ranking blandt de største luftfartsselskaber på markedet. Der er allerede tale om mekanisk udgave 3.3 GDI benzin V6 290 hk, en motor, ikke nå den gamle verden, hvor fornuftig løsning ville være at inkorporere en Diesel som 197 CV 2.2 CRDi inkorporerer, f.eks Sorento.