Sedan Ford Focus 2015 bliver fornyet ‘mini-Mondeo’

2015 Ford Focus Sedan2015 Ford Focus Sedan2015 Ford Focus Sedan2015 Ford Focus Sedan


Efter fremlæggelsen i fortiden Geneve Motor Show den fornyede Ford Focus, en måned senere Oval præsenterer den tilsvarende 'Restyling' sedan-versionen fire-dørs kompakt. Hvordan kunne det være anderledes, understreger først den store front grill, og fælles for nylig Ford er kommet på markedet. den LED-teknologi Det er også hidtil ukendt i optiske anordninger New Focus Sedan.

i interiør, vi finde en 8 Inch, hvorfra at få adgang til Sync 2-baseret computer Et mere opdateret version af sin informationssystem og underholdning-version. Faktisk teknologi vil være en af ​​nøglerne til den nye serie af Ford Focus, også til stede i sedan-versionen, da det vil indarbejde en stort antal kørehjælpemidler, såsom adaptive fartpilot, automatisk parkeringshjælp, nødbremsning byen, bi-xenon forlygter, og så videre.

2015 Ford Focus Sedan

Som for motorer henviser, kunne ikke gå glip den anerkendte tre-cylindrede EcoBoost benzin. vi varianter 100 og 125 hk, for propellen 1,0 liter af rightsizing, og 150 og 180 hk i 1,5 EcoBoost. i diesel, forventede mekaniske 1.5 TDCI 95 og 120 hk og 150 hk 2.0 TDCI. Renoveringen vil også komme til chassis og suspensioner, ved brand, der tilbyder en bedre touch på kørsel.

Indtil der ankomsten af Ny Ford Mondeo, Fokus Sedan bliver den nyeste variant fornyet sedan for den amerikanske producent. Denne fire-dørs version af Focus, Jeg complementaasí og fornyede fem-dørs Focus og familie Sportbreak, og fremtiden Focus ST også gå gennem 'bilvask', og vil blive fornyet inden udgangen af ​​året.