Ny Volkswagen Polo 2017 Allerede i produktion!

VW Polo 2017 begynder produktionenVW Polo 2017 begynder produktionenVW Polo 2017 begynder produktionenVW Polo 2017 begynder produktionen

Velkommen en model som VW Polo, med en hastighed på helt op produktion er ikke let, men det Landaben fabrik VW -Navarra- har avancerede sommerferien at færdiggøre alle industrielle processer af den nye Polo. VW har gjort tændstikproduktionen udgående Polo, den femte generation, mens gestaban prototyper og den nye model, og dermed afregning alle processer der kræver generationsskifte industrielt taler. Faktisk fabrikken Landaben Han har allerede forladt den første enhed, der produceres VW Polo 2017 specifikt en version er udstyret med motor 95 hk 1.0 TSi, Comfortline finish og malet i en lys farve naranaja Electric. I løbet af de næste par uger vil det gradvist øge tempoet i produktionen for at nå kapacitet 1.400 enheder dagligt. senere, VW Polo vil også sjette generation Sydafrikansk fabrik VW.

VW Polo 2017 hans Rejsedagbog

Efter 14 millioner solgte VW Polo, Det er klart, at Polo er allerede en anden brand myter, Så mere end sandsynligt vil og kender alle detaljer. I slutningen af ​​oktober vi bør vide priserne spænder definition fordi i November leverede de første enheder. Som sædvanlig, da hans sidste generationer, du ved, at VW Polo har en masse Ibiza ... og omvendt. Derfor er denne sjette generation, ligesom den spanske model, har oplevet en vigtige udviklinger inden for alle områder, men måske det design vil stadig se alt for continuo. Jeg frygter ikke, jeg lover dig leve VW Polo vinder stærkt visuel effekt og frem for alt, tilstedeværelse. Og den nye Polo er på ikke mindre end 8 cm mere i længde, måling nu 4,05 meter, på samme måde, at dens projektion på jorden stigninger i andre 9 cm basen. Balancerer på arkitektur MQB A0 VW-koncernen, den første af de fordele, du lægger mærke, uden jump-start, Det er amplituden: Ligesom Seat Ibiza, teknisk set identiske, den VW Polo skiller sig ud ved at tilbyde generøs plads på bagsædet, samt en klart forbedret belastning større end den udgående generation: 280 liter, op til 351 liter støvle. Husk, at også nået den næste generation af Nissan Micra, også Ford Fiesta eller sagde Seat Ibiza, mens Renault Clio og Peugeot 208 giver de C'er, så den VW Polo er villig til at tilbyde mere end nogen.

VW Polo 2017

VW Polo 2017 ... Ruggles

Sikker på mange af jer gør det samme spørgsmål, Og hvorfor en VW Polo og Seat Ibiza ikke? Tja, måske, ved farvetonen, af sans for detaljer, af image og forskellige teknologiske funktioner, der gør Polo Anyway, med undtagelse af Mini eller Audi A1, den mest avancerede og teknologiske bil i sin klasse. Så vil VW også udstyre box digitale ure i dens anvendelighed som en udmærkelse. VW Polo vil også have et system By nødbremsning, tværgående trafik kontrol, automatisk parkering eller adaptive cruise control, blandt andre elementer. Og det bedste er, at når salget starter, vil det med syv motorer på én gang, og alle fuldt sortiment definition. Ja, du gemmer nogle overraskelser til udgangen af ​​år og i begyndelsen af ​​næste.

Så, siden november Du kan vælge mellem fire benzinmotorer, to diesel og en variant bifuel af benzin og CNG (Komprimeret naturgas). Af den måde, tillykke til hvem ved nu dekanteres TDi, fordi VW forsømmer den 1.4 TDi tre cylindre og er gået tilbage til blokken 1.6 TDi; Polo det vil montere versioner 80 og 95 CV, I sidstnævnte tilfælde, også med valgfri DSG automatgear.

I benzin, 1,0 TSi vil være epicentret for området for denne type brændstof enheder Polo "vil tjene" 95 og 115 CV, mens versioner af Access vil forblive i hænderne på de versioner 1,0 MPI atmosfærisk 65 og 75 CV. Og VW Polo sporty? De behøver ikke frygte, fordi de er også i støbeskeen, og ikke gå glip af udnævnelsen. December, nå 1,5 TSI-motor ACT med frakobling systemet cylinderen 150 hk. Hvad med en Polo GTi? Det er også planlagt, men bliver nødt til at vente 2018. den "valgt" Det vil være, til lejligheden, en forbedret version af den 2,0 TSI-motor med 200 hk.

Du kan også være interesseret i:

Den sælgende mærke i de store lande

GRMN Toyota Yaris, drive sporty Yaris

Dette vil være Audi A1 2018