Jaguar F-Type, opdaterer sporty feline

Jaguar F-Type 2017Jaguar F-Type 2017Jaguar F-Type 2017Jaguar F-Type 2017

Jaguar F-Type blev lanceret i 2012 Cabriolet sælges i versioner (det konvertible version med et lærred tag) og Coupe, modtager for det nye år (model år 2018 navnet antyder) en opdatering.

Uden de vigtigste ændringer er i kofanger og luftindtag, men væsentlige i den nye fuld LED forlygter at uanset udnytte denne teknologi til alle funktioner, vedligeholde den sædvanlige lys underskrift Jaguar. Disse forlygter kan arbejde på fire køreprogrammer (by-, land (vej), motorvejs- og ugunstige betingelser) primært afhængigt af hastigheden. Desuden har de baglygter blevet modificeret, med mørkere lampeskærme.

Og, som det hedder i direktør for design for Jaguar, Ian Callum, "vi har bestræbt os på at perfektionere de vigtigste detaljer for at fremhæve yderligere formålet med det overordnede design øjnene af føreren, passagerer og nogen overvejer det køretøj'. Derfor har de også blevet indarbejdet, for eksempel, nye trim og sæder eller elementer chrom og aluminium. Disse finish er på start-knappen, skiftekontakter, døre, ventilationskanaler eller rat.

den nye sæder De er såkaldte "tynd profil 'og har med en magnesiumlegering struktur smeltet højtryk sænkning 8 kg i forhold til tidligere. Med sit design også tjene 5 cm benplads. Naturligvis kan de udluftes eller opvarmes, og der er to designs, ifølge versioner Jaguar F-Type: Sport for V6-versioner, bortset fra R-400 Dynamic og Sport, med lejet monteret på Ydeevne V8. Desuden er den eksklusive læder Siena Da Jaguar F-Type SVR er tilgængelig for alle sæder.

Jaguar F-Type, udstyr opgraderinger

Jaguar F-Type 2017

Derudover Jaguar F-Type tilføjer også til dens udstyr opgraderinger. I tilfælde af systemet Infotainment Touch Pro, stede i alle versioner af denne model, og med en lignende udformning som den for en tablet. inkorporerer intelligente navigationsfunktioner, deling, så for eksempel den forventede ankomsttid; og Online-tjenester såsom trafik eller vejrsituation.

Derudover Jaguar F-Type har et program, Rerun, udviklet i samarbejde med Go-Pro. Denne applikation er i stand til at kombinere, i realtid, videoen af ​​Go-Pro kamera driver med data leveret af køretøjet, og hvordan accelererer, hastighed, valgte gear eller bremsekraft G. HD-videoer kan downloades til en smarphone og derfra, der skal deles. For at bruge denne app du har brug for Jaguar F-Type InControl Apps har den funktion og passer alle Go.Pro Hero5 Sort, Hero 5 Session, Hero4 Hero4 sort og sølv.

Det bidrager også til kørsel hjælper Jaguar F-Type én halvautomatisk parkeringssystem at ud over at tage kontrol over styrebevægelser under manøvren input eller output, er det også i stand til at beregne, hvad huller du kan parkere, så chaufføren kun skal indsætte fluen og drive speeder og bremse.

Det ser i området én specialudgave kaldet 400 Sport den vil være tilgængelig i hele verden med Jaguar F-Type S V6 3,0 S / C, coupé og cabriolet, som udgangspunkt. Nu, i stedet for de 380 hk versionen hoppe til 400 hk er givet, Det har et chassis, der omfatter Super Perfomance bremsesystem, der svarer til den som standardindretning versioner med V8 motor 550 eller 575 hk; Konfigurerbare Dynamisk tilføjelse (justering af styretøj, affjedring, motor, gearkasse ...) og hjul 20 "Satin overflade Mørkegrå. Inde plus karakteristiske logoer, gul syning inkluderet i polstring.

til Jaguar F-Type coupe og cabriolet med 3,0 V6 motor 340 (RWD) eller 380 hk (bag eller fuld sammentrækning) vises R-Dynamic-version. I denne luftindtag med diamant mesh model udgivet i år 2018 de udskiftes, for at differentiere ved farve gitre Gloss Black. Andre ændringer er relateret til design af hjulene 19 eller 20 "front splitter, hætte gæller, skørt eller bøjler.

Du kan også være interesseret

Jaguar F-Type SVR

Jaguar F-Type V6 S Coupe AWD

Jaguar F-Type R vs Mercedes AMG GT S

Chevrolet Corvette Z06 mod R Jaguar F-Type AWD, Mercedes AMG GTS, Nissan GT-R og Porsche 911 Turbo