Alibaba RX5, den nye bil af Cristiano Ronaldo

Alibaba RX5, den nye bil af Cristiano Ronaldo

den Alibaba RX5 Det har været i bilen Cristiano Ronaldo har modtaget som en præmie efter at være blevet valgt som MVP af 'Mundialito' anerkendelse gives til den betragtede bedste spiller i turneringen FIFA, hvor de spiller de bedste hold fra hvert kontinent og vinderen League klubben land er vært for konkurrencen det år.

Og husk, at det kinesiske selskab Alibaba E-Auto sponsorerer FIFA Club World Cup, hvad vi kender som 'Mundialito', siden 2015, en aftale, der løber frem til 2022. Indtil 2014 blev mærket Toyota tjener som sponsor, men nu Kinas teknologi division er ansvarlige for denne funktion. Sidste år han stemte bedste spiller var Luis Suárez (FC Barcelona), men fra Alibaba ikke kunne give nogen bil, fordi dybest set havde de endnu ikke frigivet.

dette Alibaba RX5 Det har den egenskab at være en tilsluttede bil eller 'Internet Bil' til indeholdt pris. I deres hjemland er solgt for mindre end 20.000 euro, en forholdsvis lav pris, når man tænker på at tilbyde permanente funktioner i forbindelse med internettet, såsom betaling af brændstof og vejafgifter uden at skulle komme ud af bilen samt modtage leverancer af køb, du har gjort online direkte til din bil. Dette er kun muligt takket være droner, der vil være forbundet til dit køretøj, men er stadig lidt under udvikling og vil i fremtiden.

Skabt på basis af en model segment SUV, den Alibaba RX5 Det er det arbejde, selv Alibaba E-Auto, automaker SAIC og Yunos teknologivirksomhed, som også hører til den første.

Selvfølgelig, intet at gøre med, hvad Cristiano Ronaldo normalt i din garage ...