Seat Ibiza Cupster, den konvertible Ibiza

Seat Ibiza CupsterSeat Ibiza CupsterSeat Ibiza CupsterSeat Ibiza Cupster

Det er ikke en hallucination, før dine øjne du har en Seat Ibiza og to-personers cabriolet. Dette er det nye koncept Ibiza Cupster, en øvelse af originalitet der tjener til at fejre 30 år af livet Sælger Ibiza.

wraparound forrude, forsvinden af ​​taget, benzinmotor 1.4 TSI 180 hk (Det samme som Ibiza Cupra), automatisk gearkasse dobbelt kobling DSG... er blot nogle af de vigtigste elementer i Ibiza Cupster, en af ​​prototyperne fremhævede i GTI Wörthersee Festival, en af ​​referenceårene citater på europæisk plan for tuning entusiaster.

den Seat Ibiza Cupster har en krop næsten identisk med den 'normale' Ibiza til skulderhøjde eller søjle B. Fra dette område, ændringer er radikaler med nævnte uden tag, wraparound forrude og en redesignet interiør, nu kun to passagerer. Begge sæder er 8 lavere end standard Ibiza cm. Også bredden og højden af ​​legemet af dette koncept er noget højere end produktion model.

En anden funktion i Seat Ibiza Cupster Vi fandt i farven på hendes krop i et eksklusivt 'Ny Orange' et spil med en sports aluminiumsfælge 18 inches diameter. For sin del, er det indvendige design inspireret af Ibiza SC Trophy løb med mørkegrå som den dominerende farve, for ikke at nævne andre interessante elementer som Alcantara stof polstring og type racing sæder Bacquet

Du kan også være interesseret

- Seat Ibiza fylder 30