UX Lexus Koncept: en SUV som visionær

UX Lexus Koncept: premiere på Paris Motor ShowUX Lexus Koncept: premiere på Paris Motor ShowUX Lexus Koncept: premiere på Paris Motor ShowUX Lexus Koncept: premiere på Paris Motor Show

Med Mercedes GLA i søgelyset født i Paris Motor Show den nye Lexus UX, alligevel som et koncept model, der vil leve et anden konceptuel levering på det kommende Geneve Motor Show 2017, før trævle som model afsluttende serie efter sommeren 2017 på Frankfurt Motor Show.

dette Lexus UX være en kompakt SUV som vil være lidt over 4,3 meter lang, vil dele en platform med Toyota C-HR og vores land vil blive solgt Kun mekanisk hybrid -i andre lande også komme med en benzinmotor, debuterede i Toyota-Lexus gruppe en videreudvikling af der er monteret på Prius selvom høj forbrændingsmotor til to liter.

den Første leverancer af den nye Lexus UX skulle ankomme i slutningen af ​​2017 eller tidligt 2018. Denne model vil udvikle sig stilmæssigt foran LF-SA koncept, kendt for et år siden, og som helhed vil fortsætte med at forfølge aggressivitet i sit design, med mange kanter, der giver dynamik til hele, Ud over at tilbyde en markant personlighed mod konkurrenterne. Så SUV området Lexus Den består fra 2017 af UX Lexus, Lexus NX og Lexus RX.

Dette vil være den store nyhed af Lexus på Paris Motor Show i næste til Let restyling af Lexus IS300h som vil påvirke detaljer af indvendig udstyr, som en nye skærm 12,3 inches og forreste og bageste linser udviklet. Så, i Hall Detroit 2017 bør kende nye LS hvor Lexus vil lægge alle deres tunge artilleri i forbindelse med autonome kørsel.

Du kan også være interesseret i:

Lexus UX godt blive kaldt

Lexus rivaler UX

Lexus NX område