Ride Yamaha Sports Concept, så er de sportsvogn Yamaha

Ride Yamaha Sport ConceptRide Yamaha Sport ConceptRide Yamaha Sport ConceptRide Yamaha Sport Concept

Tokyo Motor Show 2015

Tokyo Motor Show 2015 Attends afkast officer Yamaha den automotive verden med prototypen Ride Sports Concept, en sportsvogn med underskrivelsen af ​​fingerboards vil flytte følelser det føles at bære en motorcykel en firehjulet køretøj.

den Ride Yamaha Sport Concept Den præsenterer de typiske karakteristika ved en lille størrelse sportsvogn, hvor der annoncerer en længde knap 3,9 m, en bredde af 1,72 m og højde af 1,17 m. Med disse dimensioner er to ombordværende dens indre vil føle nøje alt, der transmitterer asfalten.

den chassis den Ride Yamaha Sport Concept Det er en af ​​de vigtigste tekniske egenskaber, da det anvendte den nye 'skelet' iStream designet af firmaet Gordon Murray Design. den chassis den sportsvogn Yamaha er lavet i kulfiber, et materiale, der giver stivhed og styrke mens det er helt lighter andre materialer mere konventionelle stål og aluminium. I det konkrete tilfælde med Yamaha Ride Sports Concept, den vægt Det er annonceret 750 kg.

Som motor eller teknologi inkorporerer Ride Yamaha Sport Concept til at drive det japanske selskab har ikke annonceret nogen detaljer om det. Uofficielle oplysninger om indikerer, at efter al sandsynlighed kan bære en tre-cylindret motor karrosseri 1,0 liter hvis magt bør være mellem 70 og 80 CV.

For fans af historien og arkivet, dette Ride Yamaha Sport Concept Det er ikke den første bil for visse sportsgrene prætentioner af den japanske virksomhed. mellem 1989 og 1997, Yamaha Motor Company Det var et af de officielle leverandører af motor ensædede formel One. Med udgangspunkt i sin erfaring på dette område, 1992 blev lanceret en brutal sport der gik under navnet Yamaha Ox99-11, motorede V12 og en opførelse af hjerte, fordi de hævdede det var i stand til at nå 350 km / t Maksimal hastighed og fremskynde 0 til 100 km / t på 3 sekunder. Yamaha Han opgav dette projekt OX99-11 af økonomiske årsager.

Du kan også være interesseret

- Honda Projekt 2&4, en mini F1 motor MotoGP

- Donto P1, hård rival KTM X-Bow

- Yamaha afsløre en sportsvogn på Tokyo Motor Show 2015