Opel Insignia Land Tourer 2018: dette er den mest eventyrlystne Insignia

Land Tourer Opel Insignia 2018, fotosLand Tourer Opel Insignia 2018, fotosLand Tourer Opel Insignia 2018, fotosLand Tourer Opel Insignia 2018, fotos

den ny generation Opel Insignia fortsætter med at sætte milepæle, i dette tilfælde, med tilføjelse af den nye variant Land Tourer. Den officielle premiere på dette attraktive udgave markeret farvestoffer "crossover" og Camperos vil finde sted i Frankfurt Motor Show i september, men siden midten af ​​sommeren og ordrer via nettet (ved ankomsten til forhandlere ikke forventes før efter Frankfurt) vil blive accepteret.

den Opel Insignia Land Tourer er den tredje udgave krop den nye sedan rækkevidde efter Insignia varianter Grand Sport (fem-dørs) og Sports Tourer (familie) præsenteret på biludstillingen i Geneve.

Udgangspunktet Opel Insignia Land Tourer tager Sports Tourer vogn version, selv om flere forskelle. Den første er den længste afstand af legemet i forhold til jorden (+ 2 cm), men det mest slående er tilstedeværelsen af ​​forskellige beskyttende elementer i kroppen, der giver det at touch "Offroad". blandt de "spejder klæder" vigtigst, må vi nævne den sorte og omfattende beskyttende belægning beskyttere forreste og bageste husene for sølv.

Opel Insignia Land TourerOpel Insignia Land Tourer: Alsidighed og rum

Mange praktiske løsninger i Opel Insignia Land Tourer. En af dem, den Smart åbning bagklappen, hvorved det åbner automatisk uden at røre den, at en funktion er inkluderet i systemet "Åbning og nøglefri starten". Til denne port åbner, bare en simpel bevægelse af foden under den bageste kofanger.

den volumenkapacitet i bagagerum den Opel Insignia Tourer Coutry Du kan nå det 1665 liter (130 liter mere end den tidligere version). Bagsæderne kan nå fold i konfiguration 40/20/40. På den anden side, skal du fremhæve nye tag rack skinner, specielt designet til at bære varer op 100 kg vægt.

den forøget akselafstand 9,2 cm i Land Insignia Tourer Opel en forbedring af det indre rum for de personer, i henhold til det tyske firma. Til alt dette må vi fremhæve indarbejdelsen af nye ergonomiske sæder AGR, med officiel certificering af forskellige sundhedsorganisationer anbefaler, at for sine fordele på ryggen og dermed sundheden for føreren og passagererne.

Opel Insignia Land Tourer: vigtige teknikker

I øjeblikket har den helt nye PSA-koncernen ikke detaljeret motorerne, som du kan vælge den Land Insignia Tourer ny. Hvad betyder forvejen som store nyhed er den tilføjelse af en ny dieselmotor som også vil være den mest magtfulde af Insignia rækkevidde.

Opel Insignia Land TourerUd over dette ny motor, også det forventer ny otte-trins automatgear og et nyt drivsystem til de fire hjul, en indretning forsynet med to multi-plate koblinger elektrisk tillader mere individuel momentoverførsel til hvert hjul og nøjagtige uanset vejrforhold eller vejforhold kontrollerede forhold.

den nye FlexRide chassis Opel Insignia Land Tourer forlener alsidighed i kørsel denne model. Dæmpning, adresse, respons og accelereret regime gear shift automatgear versioner justere sine driftsparametre baseret på de drivende tilstande til rådighed (Normal, Sport og Tour).

Opel Insignia Land Tourer: tilslutningsmuligheder og Opel OnStar-system

den IntelliLink systemet Det giver maksimal konnektivitet om bord Land Insignia Tourer at være forenelig med systemer Apple og Android smartphones carplay Auto. Hertil skal føjes tilstedeværelsen af ​​intelligente personlige assistent Opel OnStar service og tilslutningsmuligheder.