BMW Alpina, forbedre den oprindelige

Alle modeller AlpinaAlle modeller AlpinaAlle modeller AlpinaAlle modeller Alpina

Mere end 40 år tager Alpina modificerende BMWs, replikere de oprindelige modeller transformationer forherlige egen dynamik, luksus og kvalitet af det samme BMW. Arbejdet udvikling Alpina er sådan et niveau, der er opført som producent. Forberedelserne er så dyb, at deres modeller baseret på i dag Serie 3, 4, 5, 6, 7 og X3, De har deres relevante godkendelser producenten. Arbejdet på motorerne går langt ud over en "simpel" nyordner elektronisk styring af injektion eller øge trykværdierne af trykladning.

Drøm Factory
BMW AlpinaUdvikler og producerer Alpina
mange af komponenterne i forberedelserne i forfølgelsen af ​​deres mål og for at sikre pålidelighed i den betydelige stigning i ydelser, som er grundlaget for deres forberedelser. I tilfælde af D3 Biturbo (på BMW 3-serie), Alpina Den foreslår som udgangspunkt motoren 3.0D twin-turbo BMW 535d Cascade (313 hk), men også modificeret for at øge ydeevnen. motoren Alpina D3 Biturbo Det har magten 350 hk og drejningsmoment på 71,4 mkg, levere konstant mellem 1500 rpm og 3000 rpm.

På din side www.alpina-automobiles.com er kendetegnene for alle modeller. Rækkevidden er diversificeret versioner Familie og spær og varianter og baghjulstræk. Udad deres lighed med BMW hvorfra de stammer er indlysende, men under de samme skaller, der forfiner aerodynamisk Alpina, der er meget mere arbejde. Alle elementer i suspensionerne (Springs, støddæmpere og stabilisator) er forskellige, og selv Alpina ændrer geometrier (fald og forskud) af det rullende tog. Dæk, dæk og bremseskiver og kalibre også passe til de særlige kendetegn ved Alpina. selv Alpina Love Ændring stabilitet kontrol udførelsen af ​​deres "modeller".


Mange af de Alpina De er tydeligvis mere kraftfuld deres "tilsvarende" i BMW, men det endelige produkt er anderledes. Alpina ser ikke meget sportsånd af M, som høj ydeevne kombineret med den lethed og komfort køretid. Samarbejde mellem Alpina og BMW Det er så tæt, at der fra udviklingen af ​​en ny BMW, Alpina fungerer også i dens udvikling. Garanti tjenester og vedligeholdelse er dækket i forhandlere BMW. cirka 1500 Alpina fremstilles årligt, modeller tilbyder også inden for det en håndværker strejf, med specifikke finish at øge eksklusivitet af modellen.

MODEL

BASE

MOTOR

POWER

D3 / D3 Touring

serie 3

3,0 Diesel Biturbo.
6 cil.

350 hk

B3 / B3 Touring

serie 3

3,0 Gasolina Biturbo.
6 cil.

410 hk

B4

serie 4

3,0 Gasolina Biturbo.
6 cil.

410 hk

XD3

X3

3,0 Diesel Biturbo.
6 cil.

350 hk

D5 / D5 Touring

5-serien

3,0 Diesel Biturbo.
6 cil.

350 hk

B5 / B5 Touring

Seri3 5

Benzin 4.4 Biturbo.
8 cyl.

540 hk

B6 / B6 Cabrio

serie 6

Benzin 4.4 Biturbo.
8 cyl.

540 hk

B7

serie 7

Benzin 4.4 Biturbo.
8 cyl.

540 hk