Hyundai Kona: nyt billede og flere detaljer SUV “mini” Tucson

Hyundai Kona: nedtælling til den nye urbane SUVHyundai Kona: nedtælling til den nye urbane SUVHyundai Kona: nedtælling til den nye urbane SUVHyundai Kona: nedtælling til den nye urbane SUV

Hyundai sidste lanceringen af ​​sin nye udgivelse: den Kona. Denne bil vil repræsentere Hyundai i segmentet Urban SUV eller lille. Ifølge de seneste nyheder, som vi har kendt, kender vi deres endelige design og tekniske data officerer sommer.

Den sydkoreanske mærke er vendt tilbage for at gå videre en ny "teaser" eller billede forhåndsvisningstilstand den nye Kona. Som det kan ses på dette billede, vil en del af designet har det frontale område af bilen, især tynde forlygter med lys førte typen, er den forreste gitter cascading med Hyundai logo i midten og nogle ekstra lys glimt i hjørnerne, lige over kofangeren.

Ny Hyundai Kona, den asiatiske firma har avancerede til at have en design "glat, skarp og progressiv". Hvis vi ser lidt mere det nye udseende af forlygterne, de ligner andre SUV der allerede eksisterer på markedet, Jeep Cherokee (dette, større end den Hyundai Kona fremtid).

Kona Hyundai SUVHyundai Kona: Endnu sælgende SUV?

I de seneste dage, meget vi har talt om dette forventede "mini" Tucson. Ifølge de første detaljer og oplysninger, som efterhånden vil vi vide det nye Hyundai Kona, dette ny SUV Det er bestemt til at blive en ny bestseller, som sker med din "ældste bror" (Ifølge 2016 indmeldelsesdata, Hyundai Tucson var den tredje SUV Top sælgere i Spanien, bag Nissan Qashqai og Renault Captur).

navnet Kona Det kommer fra en kystregion Hawaii-øerne (USA). Om sommeren kender vi de vigtigste funktioner, mens der i midten af ​​september vil være hans stor verdenspremiere i anledning af fejringen af ​​Frankfurt Motor Show.

den Kona længde Hyundai vil være omkring 4,20 m, figur groft reference, der falder ind under det Urban SUV eller lille. Og dine rivaler? Mange modeller og høj kvalitet: den førnævnte Renault Captur de forbinder biler som Nissan Juke, Peugeot 2008, Opel Mokka X, den nye VW Seat Arona og T-Roc ...

Mange af de tekniske nyskabelser udgivet i nyeste generation Hyundai i30 også være til stede i de nye Hyundai Kona. Således inden for levering af benzinmotorer bør omfatte en 1,0 benzinmotor T-GDI tre-cylindrede effektniveauforskellen 100 og 120 hk, mens typer af gearkasser er seks-trins manuel og automatisk dobbelt kobling 7 7DCT relationer versioner.

Vi ser frem derefter til ankomsten af ​​yderligere oplysninger fra en SUV virkelig lovende: Hyundai Kona.