BAIC Arcfox-7, den kinesiske elektriske superbil af spansk oprindelse

BAIC Arcfox-7, den kinesiske el med spansk sjælBAIC Arcfox-7, den kinesiske el med spansk sjælBAIC Arcfox-7, den kinesiske el med spansk sjælBAIC Arcfox-7, den kinesiske el med spansk sjæl

Beijing Motor Show 2016 er ikke skuffet over række og kvalitet biler præsenteres. En af de mest spektakulære biler, der har været i den kinesiske tegn har været den BAIC Arcfox-7, en imponerende superbil hundrede procent elektrisk hvis oprindelige design og tekniske egenskaber har overrasket alle bil elskere.

den BAIC design Arcfox-7 Han har stået i spidsen for virksomhedens automobilteknik og væddeløb Campos Racing, med den Chefdesigner Francesc Arenas foran projektet superbil Arcfox-7 Kinesisk producent BAIC Motor Group.

den BAIC Arcfox-7 er ren provokation, med en æstetik, der næppe går ubemærket hen. Dens oprindelse er at finde i en stor del af den tekniske konstruktion af de elektriske biler af formel E. Fremdrift er derfor et hundrede procent magt på en sådan måde at flytte som anvender en super elektromotor af 603 hk magt. Energien lagres i et batteri sidste generation kapacitet på 6,6 kWh. Ifølge de officielle oplysninger, ville den maksimale autonomi har en rækkevidde på omkring 300 km.

BAIC Arcfox-7og fordele? BAIC sikrer, at Arcfox-7 Han er i stand til fremskynde 0 til 100 km / t i mindre end 3 sekunder og til tider kan nå en maksimal hastighed på 260 km / t. Den samlede anmeldte vægt forbliver i den 1.755 kg. For at dæmme op for denne elektriske raket, det bruger et team bremser med carbon-keramisk diske og seks-stempel bremsekalibre foran og fire bagved.

For at få adgang til BAIC interior Arcfox-7, skal du først åbne deres døre, der har åbningssystem saks (Eller elytra eller Insectoid døre også kaldet type). Konfigurationen af ​​interiøret kombinerer typiske elementer i en racerbil med den sædvanlige kabine på en flyvemaskine. Blandt dem, de omfatter en flyer uden bund og forskellige drejeknapper og knapper, der gør du gå uploadet til en slags racerbil at tage fart. Færdig i kulfiber og forskellige touchscreens tilvejebringe en teknologisk plus og kvalitet i kabinen.

Men hvad der kommer til at sælge denne awesome BAIC Arcfox-7? Da Kina vil bekræfte, at til salg i slutningen af ​​2016.

Du kan også være interesseret

- Vil du have en ny bil? Før værdsætter din bil gratis

- De bedste biler i 2016 Beijing Motor Show i billeder

- Rimac Concept One, elbilen mere end 1.000 CV

- Fordele og ulemper ved elbiler