Citroen C5 2015 tilføjer to nye motorer til sit sortiment Euro6

Lette justeringer for Citroën C5Lette justeringer for Citroën C5Lette justeringer for Citroën C5Lette justeringer for Citroën C5

Citroen C5 tilføjer til sit sortiment ikke langt bagefter og Diesel Mekanisk tilpasset nye regler Euro6. Både sedan og dens variant-C5 Tourer- familie sedan, den franske bil indarbejder på den ene side, BlueHDI ny 150 hk med start / stop-system og seks-trins manuel gearkasse, og den anden, BlueHDI 180 hk EAT6 ændre sig med momentomformer. Der er ingen kendte tid forbrugstal og emissioner, selv om det forventes, at disse logisk ser forbedret.

Citroen C5 2015

Som for ny æstetisk angår, den nye Citroen C5 tilføjer en nye 17-tommer hjul til slut 'Komfort' og andre end 18 inches til niveau 'Hydractive Exclusive'. en ny brun 'Moka' føjes til paletten af ​​farver til rådighed for kroppen.

Endelig i afsnittet teknologi, Citroen C5 Tourer og C5 De kommer med den touch screen 7 inches med navigation og 3D-kort, USB-tilslutning og audio-streaming, håndfri telefon, onboard computer og køretøjets funktioner.