Alfieri Maserati 2016 flere detaljer om den sportslige fremtid trefork

Alfieri Maserati 2016 flere detaljer om den sportslige fremtid trefork

2014 Det har været et år med jubilæum til Maserati. Den legendariske italienske mærke har fejret i løbet af disse 12 måneder, deres 100-årige historie, med særlige udgaver i fejringen af ​​sin Centennial, æstetisk opdatere nogle af sine modeller og frem for alt, at fremme sine planer for nærmeste fremtid. Det mest interessante i denne forbindelse fandt sted i Geneve Motor Show, i marts, da de præsenterede Alfieri Concept, en prototype designet af en gruppe unge Maserati Style Center i Torino under ledelse af Marco Tencone.

dette prototype sports coupe 2 + 2 Det blev afsløret på den schweiziske begivenhed med en dobbelt formål: fremrykkende designelementer at nå den næste generation af GranTurismo og forskud tilstand, hvilket giver et glimt af en fremtidig produktionsmodel der ville konkurrere Porsche 911 og selskab. Sagt og gjort, det ligner den Alfieri Maserati (Hold navnet til ære for en af ​​grundlæggerne af mærket) Det vil være en realitet inden for to år.

debuterer i 2016 i coupe krop, et år efter ankomsten af ​​den første SUV fra det italienske mærke (Maserati Levante), og et år før Alfieri cabriolet version af sig selv, allerede i 2017. den Ny Maserati GranTurismo vil komme i 2018. Således har trefork mærke forbeholdt sin liste for de kommende år.

Alfieri Maserati Concept

den Alfieri Maserati vil bringe alle de værdier, der altid har været forbundet med brandet i løbet af dets 100-årige historie -deportividad, elegance, eksklusivitet, ... - og genoptage legenden om den 2 + 2 coupe i det italienske firma, som 3500GT 1957 eller Indy 1969. Ifølge marketingchef hos Maserati i Storbritannien, fortalte publikationen Autocar, at Alfieri Det vil være en 'betydelig mere eksklusive' rival Porsche 911 eller Jaguar F-Type.

Hvis Alfieri Concept tog basen GranTurismo, produktionen version ville bruge den samme platform -adaptada, ja- Ghibli og Quattroporte. Det vil være omkring 4,60 meter lang, som prototypen vist i Geneve, og ville komme med turbo V6 3.6L (Den nye V8 vil blive reserveret til GranTurismo) i trin på magten 404, 444 og 513 hk, begge versioner af baghjulstræk og firehjulstræk. Hvis Concept respekterer konfigurationen, vil gearkassen være en Shift automatiseret MC, ledsager en forskellen placeret på bagakslen.

Der er tale om, at hans Pris i UK ville være omkring 60.000 pounds, omkring 75.000 euro at ændre.