Honda bekræfter den nye CR-V Hybrid i Frankfurt

Honda bekræfter den nye CR-V Hybrid i Frankfurt

slangebøsse Det har brugt år producerer hybrider, ligesom resten overskygget af fænomenet Toyota Prius. Hybrider af enhver størrelse og tilstand, herunder Honda NSX supercars lignende. Denne gang ser frem til at kime i Europa ved at indføre de hybride mekanik i et organ SUV, specifikt prototypen CR-V. IMA koncept er opgivet, og navnet er vedtaget Sport Hybrid i-MMD, afledt Honda Accord Hybrid der markedsføres i USA. anvendes som baseret på en to-liters benzin, og atmosfærisk 185 hk fra 5.000 omdrejninger i minuttet, med et maksimalt drejningsmoment på 32,1 Nm til 2000 rpm. Hvis du vil vide, hvordan det virker, vi fortæller vores erfaring med denne mekaniske hybrid Sport Hybrid i-MMD på en prototype Honda Odyssey.

Rent elektrisk: Honda EV Concept Urban

i Forrige Geneve slangebøsse Han gav sin klokke bebuder sin ubønhørlige sti til elektrificering (så vil den elektriske vej af Honda). I juli annoncerede et joint venture mellem Honda og Hitachi til fremstilling af motorer til elbiler. vil blive givet i september til at opfylde de Urban Honda EV Concept, den første elektriske Honda udviklet for Europa, som havde lovet en ny base. Som navnet antyder, lille størrelse, der er designet til byen, i modsætning til den Honda Clarity, med tre drev indstillinger præsenteret i New York Hall i år.

Honda Civic Diesel og Jazz 2018

De meddelte, at ved årets udgang ville komme diesel den Honda Civic og så de underviser i Frankfurt Motor Show. Ligeledes kan du se lidt kosmetiske ændringer Honda Jazz 2018 vil modtage en benzinmotor 1.5.

Du kan også være interesseret i:

Og der var en elektrisk Honda Jazz

Honda MC-beta, anti-Twizy