Honda BR-V Forbillede: halvt SUV, halvt MPV

Honda BR-V Forbillede: halvt SUV, halvt MPV

den GAIKINGO Indonesien International Auto Show -eller International Udstilling af Indonesien- er det sted valgt af Honda til at introducere den nye BR-V Prototype.

I det væsentlige, kan vi betragte BR-V Prototype som den version SUV som er baseret på den Mobilio MPV, en model, der er solgt i en række lande på det asiatiske marked. Faktisk inde i BR-V Prototype Det har flere indstillingsmuligheder, baseret på standarden 7 sæder.

For at skubbe, i første omgang Honda BR-V Prototype Den vil være tilgængelig med en motor fire-cylindret benzin 1.5 i-VTEC 120 hk og det maksimale drejningsmoment MKG 14,78, koblet til en manuel gearkasse med seks gear (som en mulighed, kan også vælge en automatisk trinløs CVT).

i sin udvendig, lyset er slående overhøjden af ​​legemet i forhold til jorden, LED typen forlygter, aluhjul 16 inches og bagagebærersystemer barer.

Som for udstyr, nye Honda BR-V Prototype herunder elementer som Stabilitetskontrol Vehicle Stability Assist (VSA), hjælpesystem bakke starten Hill Start Assist (HSA) og et klimaanlæg, der tillader luft at strømme mellem den anden og tredje rækker af sæder.

Den første marked, hvor de sælger den nye Honda BR-V Prototype du vil Indonesien i begyndelsen af ​​2016 at udvide deres markedsføring umiddelbart efter andre asiatiske lande.