Ny Skoda Atero: fremtidens coupe Skoda?

Atero Skoda: Skoda Spaceback gjort coupeAtero Skoda: Skoda Spaceback gjort coupeAtero Skoda: Skoda Spaceback gjort coupeAtero Skoda: Skoda Spaceback gjort coupe

"Den coupe af dine drømme"Og de har defineret faglig studerende, der har udviklet Skoda ny Atero, bil attraktivt og ungdommelige design, der bygger på den eksisterende Skoda Spaceback.

En udgangen af ​​2015, studerende Skoda De begyndte at arbejde i Atero projekt, der er gået i opfyldelse efter ca. 1.700 timer.

Slutresultatet af Skoda Atero efterlade os en bil med to dørs coupé krop og 4,3 meter lang. den B søjler har bevæget bagud, mens hældningen af C-stolper dette er skarpere. Den skrånende taglinje begynder på et tidligere tidspunkt, mens kanten af ​​vinduet bag dørene peger opad.

Andre områder Skoda Spaceback som de er blevet redesignet i dette Ny Skoda Atero er udluftninger motorhjelmen, døre (nu større), bagklappen -alineado nu med den nye vinkel C-stolper og en specifik spoiler added- og forreste og bageste kofangere. Også de tilføjet en ny udstødning og nogle omgivende lyser rødt i hver undervognen. At bidrage til sport stil Skoda Atero, ikke mangler en ny alufælge nye lovforslag, i dette tilfælde en 18 tommer design diameter "Turini".

Skoda Ateroblandt de Skoda tekniske specifikationer Atero, fremhæve 1.4 TSI benzinmotor 125 hk koblet til automatisk dobbelt kobling 7-trins DSG. Tjekkisk firma siger sine erhvervsfaglige studerende har også foretaget justeringer til chassiset med det formål at fremme den sportslige adfærd Atero.

den Skoda interior Atero, Ud over at tilbyde et design, der sætter den sporty detaljer og levende farver, også "Mima" elskere høj lydkvalitet, så bilen har en audio-forstærker 1.800 watt suppleret med 14 højttalere.

Ikke første gang erhvervsrettede studerende Skoda udvikle en ny bil. i 2014, et team af studerende udviklet konvertible CitiJet og 2015 den ejendommelige van Funstar.

Du kan også være interesseret

- Skoda: nye biler og priser

- Skoda Octavia RS 4x4: faktiske forbrug

- Skoda Kodiaq: den nye SUV fra det tjekkiske firma