Renault Megane Sport Tourer: alle data og fotos

Renault Megane Sport Tourer: flere billeder af Mégane familieRenault Megane Sport Tourer: flere billeder af Mégane familieRenault Megane Sport Tourer: flere billeder af Mégane familieRenault Megane Sport Tourer: flere billeder af Mégane familie

De nye Renault Megane Sport Tourer foranstaltninger 4,63 meter lang og har en stammen af ​​cirka 530 liter det er meget nemt at bruge og Det kan moduleres. Desuden kan gulvet i bagagerummet placeres i to forskellige højder. I den højeste stilling tillader en helt flad overflade, når ryglænene bagsædet, hvilket letter transport af voluminøse genstande.

Nedenfor, den Renault Megane Sport Tourer Det har en dobbelt bund med en yderligere 50 liter kapacitet, til opbevaring af andre objekter, således at den samlede kapacitet er på 580 liter annonceret. Det har også et system til afskaerme og opdelt i to zoner (Forside og bagside) den vigtigste del belastning og forhindre udskridning bagage, når stammen ikke er fuld. Heller ikke mangler laterale huller på hver side af bagagerummet siden af ​​hjulkasser, og kroge til at hænge poser og holde dem fra at flytte.

Renault Megane Sport Tourer: meget fleksibilitet

I valgmulighed, Renault Megane Sport Tourer Det kan være udstyret med en tilbageholdende net til wrap og binde bedre visse bump. Desuden bagageafdækningen indarbejde bakke er fleksibel og meget let at rulle, med den fordel, at der under stammen gulvet har muliggjort en hule at låse afmontere når det er nødvendigt, og samtidig bevare fuld kapacitet.

Takket være håndtag placeret i bagagerummet, systemet "Easy Break" bagsæderne foldes ned automatisk meget let i en 1 / 3-2 / 3. Som supplement godkendelsesmekanismens forsædet af Renault Mégane Sport Tourer kan foldes i instrumentbrættet, så placere inde objekter op til 2,70 m længde.

Bedøm din bil gratisRenault Megane Sport Tourer: mere komfort

Desuden Renault understreger livability og komfort i sin nye familie, som har en akselafstand på 2,71 meter. I denne henseende, det franske mærke understreger størrelse af benplads bageste passager og bredde opnås i skulderhøjde, hvilket indikerer, at de er det bedste niveau segmentet. Også den position, når rejse er mere behageligt som den bageste bænk nu går noget mere tilbøjelige Nu 27o- end den tidligere model. Forreste sæde er optimeret ergonomi og inkorporere en dobbelt density skum.

Renault Megane Sport Tourer: bred vifte

den Renault Megane mekanisk tilbud Sport Tourer matcher salonen, så fås med Dieselmotorer dCi 90, 110 og 130 hk, og TCE 100 benzin eller 130 hk, med en diesel-version Elektrificeret kaldet Hybrid Assist, baseret på dCi 110 hk motor. I nogle tilfælde ud over den manuelle, vil det give en automatisk dobbelt kobling EDC 6 eller 7 gear. Således for eksempel, at de skiller sig ud som specifikke versioner til denne model Energi TCE 205 EDC og Energi dCi 165 EDC.

I afsnittet teknologi, kan den nye Renault Megane Sport Tourer omfatte en række kørsel deltagere, herunder 4Control systemet fire styrehjul. Og æstetisk, vil denne nye model har også den GT Linje pack at give en mere sporty interiør og eksteriør billede.

Du kan også være interesseret i:

Langsigtet test til Renault Megane

Hvad Renault Mégane vælge:? Købsvejledning

Alaskan, den nye Renault, der vil overraske