De bedste biler og SUV Hall of Shanghai: de kommer!

De bedste biler i Hall of ShanghaiDe bedste biler i Hall of ShanghaiDe bedste biler i Hall of ShanghaiDe bedste biler i Hall of Shanghai

Mellem 21 og 28. april fejres Auto Shanghai 2017, et af værelserne førende bil ikke kun i Asien, men også i verden. I betragtning af den stadig stigende voksende kinesiske marked, at alle producenter, nationale og internationale, ser være til stede med stor nyt ansigt, også skal gennemføres stærkere i dette lukrative marked. Ikke glemme, at Kina er verdens største marked: i 2016 han indskrevet 25,5 millioner biler, en fjerdedel af verden. Held pressemødet, har vi set de vigtigste biler, der er præsenteret i år, og ikke skuffe. To begreber, elektriske og SUV'er er hovedpersonerne. I slutningen af ​​artiklen finder du en liste over alle de nyheder og oplysninger.

Kina: elbiler er en realitet

For nylig har vi i denne rapport det boom af billige kinesiske elbiler. Faktisk har de politiske incitamenter og restriktioner for markedsføringen af ​​køretøjer med forbrændingsmotor kun forårsaget i 2016, Kina solgt næsten 400.000 biler elektrificeret... mere end i hele resten af ​​verden tilsammen. Stillet over for dette fænomen, har mange producenter benyttet til at præsentere ogn Shanghai sine nye koncepter for mobilitet. Mange, naturligvis, men også nogle lokale ... globalt at nå Europa.

Og her nævnes Bet Volkswagen Group. Tredobbelt, har mærker vist vigtige begreber for fremtiden. Audi, hans e-Tron Sportback Concept, en sedan elektriske sportsgrene, der er lige om hjørnet: vil ankomme i 2019. Med tre elmotorer vil give mere end 400 hk og kunne endda forudse den nye A7 Sportback. Volkswagen i mellemtiden præsenterer I.D. Crozz, dens elektriske bet format SUV med 4x4 trækkraft, mange fremskridt inden for autonom kørsel og næsten 600 km autonomi. Det vil udlede en produktion bil. Skoda, mens lancerer Vision E, et begreb, der forventer den første elektriske bilmærke og viser meget lignende proportioner den nuværende Kodiaq.

Audi e-tron koncept SportbackStjerner: Citroen C5 Aircross og Mercedes Class S

Det er klart, som du allerede kan se, og i dag i alle klasseværelser, meget rolle SUV. I virkeligheden er denne type køretøjer repræsenterer og 4 af hver 10 salg i Kina, så det er ikke underligt, de har akkumuleret store nyheder. Især da den nye Citroen C5 Aircross: den nye kompakte SUV, at mærket vil lancere i Europa på grundlag af Peugeot 3008 og med store nye funktioner som en revolutionerende progressiv hydraulisk affjedring.

Aircross siden af ​​C5, den nye generation af japansk SUV med stil, ligesom Lexus NX, eller den første hybrid-versionen kendt en af ​​de bedst sælgende SUV i verden, som den Honda CR-V, De har fået en central plads. Og naturligvis også, han havde Mercedes og saloner.

Fordi, til at begynde med, Mercedes har fremlagt den nye generation er måske et af de mest avancerede biler af det øjeblik, klassen S. og aldrig skuffer. Ved siden af ​​ham, også det viser et attraktivt koncept, der fremmer alle linjer af dens kompakte futures. Flere saloner, der har set har været BMW 5-serie Lang eller VW hybrid plug Phideon.

BMW i8Endelig og med nogle sportsgrene som BMW i8 protonsyre eller en prototype bil til Renault F1, ville vi fremhæve nogle nyheder udelukkende præsenteret til det kinesiske marked. som Kia og K2 Cross Pegas, den NIO SS8 (En SUV 7 eksklusive pladser til Asien), Acura TLX-L (En prototype sedan for Kina) eller den spektakulære SUV Chevrolet FNR-X Concept. Så forlader vi dig med de bedste biler og SUV: klik på hvert enkelt for at vide, hvordan det er.

De bedste biler og SUV'er Hall of Shanghai (A til Z)

Audi e-tron koncept Sportback

BMW i8 protonsyre Frosne

BMW 5-serie L

Aircross Citroen C5

Honda CR-V Hybrid

Lexus NX 2018

Lynk & Co 01 og 03 Concept

Mercedes Class S

Mercedes Concept A Sedan

MG i Europa i 2019

Renault R.S.2027 Vision

Skoda Vision E Concept

Volkswagen Phideon GTE

Volkswagen I.D. Crozz

Du kan også være interesseret i:

De bedste biler og SUV'er, som vil blive præsenteret i 2017

10 biler og 10 bedst sælgende SUV

De bedste biler Geneve Motor Show