Volvo XC40, en ny SUV til salg i 2018

Volvo XC40 2018: første fotosVolvo XC40 2018: første fotosVolvo XC40 2018: første fotosVolvo XC40 2018: første fotos

Volvo er på vej til at have en Camperos modeller tilbyder særdeles bredt og langt ud baseret på todocamino versioner af deres biler hans V70 Cross Country Det er også en klassisk i denne forstand en absolut superventas-. Og ud over XC90 teknologi og luksuriøse -den model optrådte oprindeligt i 2001 og XC60, også i sin anden generation efter optræder i 2008, vender den forestående fremtid og forbereder SUV knyttet til den kompakte familie.

den Volvo XC40 -Dette vil være det oplagte navn produktions- og er blevet set i sine vigtigste linjer Concept 40.1 og forudser, hvad der vil være den bil, der vil gå i produktion i slutningen af ​​næste år på fabrikken volvo Gent (Belgien), som vil blive officielt præsenteret, efter al sandsynlighed, i 2017 Frankfurt Motor Show Den vil blive solgt på verdensplan i 2018. Denne udgivelse er blevet bekræftet til flere medier Peter Mertens, direktør for forskning og udvikling af Volvo, som har bekræftet sin hovedmarkeder, og vil være i Sverige, USA og Kina.

Det vil, efter den nye Volvo V40, det andet medlem af denne familie, venter på 40,2 Koncept også gå til produktion med sin klassiske silhuet og navnet, og også traditionelle for det svenske mærke, Volvo S40.

Volvo XC40 igen, med den nye platform CMA

De har alle som udgangspunkt CMA innovativ platform Arkitektur-Modular -Kompakt. Det er en meget moderne base, der vil i det ekstreme tilslutningsmuligheder og elektrificering både elektriske motorer udelukkende som hybrider, formentlig til salg i en anden fase udgivelsen af Volvo XC40- sine to hovedakser. denne plataformatambién Det vil blive brugt af fremtidige modeller af Geely biler, Volvos mor hjem. Det er blevet udviklet fra SPA, som i øjeblikket bruger modeller som 90 vifte af det svenske firma.

Du kan også være interesseret

Volvo S40 og XC40 ny

Volvo XC40 nye første billeder og informationer