Volkswagen Golf R400, den mest magtfulde Golf

Volkswagen Golf R400, fotos og officielle dataVolkswagen Golf R400, fotos og officielle dataVolkswagen Golf R400, fotos og officielle dataVolkswagen Golf R400, fotos og officielle data

Volkswagen præsenterer den Beijing Auto Show en prototype, der har mange overtoner ved at være en realitet får du en god modtagelse fra offentligheden. Det kaldes golf R400 og går et skridt videre end den R-udgaven er nu tilgængelig på forhandlere, fordi det tilføjer ekstra 100 hk til i alt 400 hk.

den mekanisk hjerte af Volkswagen Golf R400 Den er kompakt og modulable 2,0 TSI-motor. Dette fortsætter Volkswagen-koncernens god frugt, fordi det er det samme anvendes blandt andre modeller, Audi S3 og Golf R. I den tyske multinationale er overbeviste om, at du er nødt til at give meget slør.

Hvis i sidste Geneve Motor Show præsenterede denne motor på en prototype Audi TT, kaldet 420, fordi disse er de CV giver, nu er placeret i denne Volkswagen Golf R400 til at strække sin hestekræfter til dette tal. Golf R 400 har 200 hk per liter slagvolumen, høj specifik output egen sportsvogn snarere end en kompakt bil. Desuden maksimale drejningsmoment når 45 mkg mellem 2.400 og 6.000 omdr./min. 4Motion Golf R systemet er blevet raffineret og anvendt Haldex-5 drevet elektrohydraulisk pumpe olie.

Takket være den lette automatgear DSG dobbelt kobling og lav vægt af kroppen, Golf R 400 ophold i 1.420 kg Total. Og at på trods herunder firehjulstræk. Resultat: et forhold 3,55 hk / kg.

Uden for R400 det minder om andre biler og mytiske. Ifølge designerne af Volkswagen "det har udvidet bredden af ​​kroppen ved 20 mm på hver side og den nye fender design er en moderne fortolkning af den legendariske Rallye Golf G60 1988".

Hvis udlandet også det fremhævet af gule ornamenter, bortset fra en 19 tommer hjul og en stor hækspoiler med tredje bremselys indlejret i det, inde er lige så slående. De centrale bands sæder har cross syning og er lavet af Alcantara væv. På højden af ​​hovedet og på sidefladerne, er sæderne betrukket som kaldes VW "kulstof læder".