Nissan X-Trail 2017: priser storebror Qashqai

Nissan X-Trail 2017: nu tilgængelig den nye 7-sæders SUVNissan X-Trail 2017: nu tilgængelig den nye 7-sæders SUVNissan X-Trail 2017: nu tilgængelig den nye 7-sæders SUVNissan X-Trail 2017: nu tilgængelig den nye 7-sæders SUV

For et par uger siden, jeg confirmábamos at Nissan havde fornyet den ældste bror Qashqai, den X-Trail. Nu, vi kan flytte rækkevidde 2017 dette SUV med interiør kapacitet på op til syv beboere allerede tilgængelig de officielle forhandlere af mærket i Spanien.

den Priserne 2017 Nissan X-Trail området mellem 25.800 euro og 42.600 euro (Initial rate kan variere fra 22.900 euro, at lancere særlige kampagner og tilsvarende rabat allerede inkluderet). Trim niveauer, som den er, der tilbydes i vores land er fire: Visia, Acenta, N-Connecta og Tekna.

Nissan X-Trail 2017Nissan X-Trail 2017: højdepunkter

I den æstetiske kapitel, de vigtigste udviklinger i udseende Nissan X-Trail 2017 Vi findes i det forreste område, med små ændringer i din V-Motion grill. Dette sker for at få mere tilstedeværelse med en bredere, hvortil der sættes en redesign i forlygterne og tågelygter, De passerer vedtage en rektangulær form. På den anden side, kan de versioner, der inkorporerer teknologi Fuld LED forlygter også bære et adaptivt lyssystem.

i Interiør Nissan X-Trail 2017 mindre ændringer blev også set i udseendet af rat og i nærvær af nye materialer med hvilken den japanske virksomhed har til formål at lovprise den oplevede kvalitet af kabinen. En praktiske plan og Interiør modularitet, Systemet glidende sæder med tilbagelænet ryglæn i anden række opretholdes. ifølge Nissan, den tilgængelige lastvolumen i bagagerum versioner af fem pladser Det øger smule fra 550 til 565 liter kapacitet (Den samlede lastrum med alle stolerækkerne kan nå 1996 liter).

Nissan X-Trail 2017Mekanisk tilbud Nissan X-Trail 2017 Den består af to dieselmotorer-en 1.6 dCi 130 hk og 177 hk 2.0 dCi og benzin-en 1,6 DIG-T 163 hk. Den type gearkasse, der er standard er en seks-trins manuel, men i nogle versioner kan også vælge en automatisk Xtronic trinløs.

Nissan X-Trail 2017: autonom kørsel systemet PROPILOT

I afsnittet sikkerhed og kørsel assistenter, den vigtigste nyskabelse i den fornyede Nissan X-Trail Vi fandt i inkorporering af autonom kørsel teknologi PROPILOT. Denne teknologi er i stand til at kontrollere sig selv uden menneskelig indgriben køretøj styretøj, acceleration og bremsning ved kørsel på motorveje eller i lav trafik mætning.

den PROPILOT teknologi forbedrer kapitel Sikkerhed Nissan X-Trail 2017, en SUV som han allerede regnede med avancerede teknologier såsom intelligent system nødopbremsning, systemet fodgænger genkendelse og indretning Bageste cross afsløring trafik.

Du kan også være interesseret i:

- Nissan X-Trail vs Skoda Kodiaq: Hvad er den bedste 7 sæders SUV?

- Nissan X-Trail Scape, med drone gave

- At teste Nissan X-Trail 2.0 dCi 177 hk