Mazda CX-5 2017 alle bilder og offisielle data

Mazda CX-5 2017 beste bilderMazda CX-5 2017 beste bilderMazda CX-5 2017 beste bilderMazda CX-5 2017 beste bilder

den andre generasjon CX-5, den SUV Kompakt japansk merke, er allerede en realitet, etter vises i den første av de dagene dedikert til pressen motor LA Auto Show 2016. Ved ankomst på Europa den nye CX-5 Det er planlagt sommer 2017.

den de fleste relevante endringer i CX-mai 2017 hovedsak fokusere på det estetiske kapittel. Utenfor den første aspekt som skiller seg ut er foran renovert, med figurer og et design som minner om både sin "yngre bror", CX-3, og dens "eldste bror"den CX-9 (dette SUV store selges hovedsakelig i USA og Japan). Mer spesifikt er framme nå 10 mm bredere og har en ny faktura grill. For sin del, søyler De har litt forsinket (35 mm bakover).

CX-mai 2017den KODO designspråk (Eller sjel bevegelse, som er hvordan du kan oversette fra japansk til kastiljansk) i CX-5 andre generasjon Det er videre fremhevet i dette tilfellet, med større innflytelse over sportslige detaljer med frontlykter skarpere foran, moderne baklykter og C søyler legeme jevnere og strømlinjeformet.

Mazda CX-5 2017 interiør og motorer

den Inne i CX-mai 2017 det også presenterer viktige endringer. slående ny tre-eket ratt, den ny farge skjermen 4,6 inches i instrument~~POS=TRUNC panelet~~POS=HEADCOMP og en ny multimedia 7 tommer i diameter ved toppen av dashbordet. For de sjåfører og passasjerer som elsker den mest avanserte teknologi, nye CX-5 tilbud Mazda Koble tilkoblingssystem, kompatibel med de fleste smarttelefoner Android- og Apple-operativsystemer.

Mekanisk, den forsynings motorer for den nye Mazda CX-mai 2017 vil variere avhengig av markedet der det er solgt. I området diesel, Mazda lanserer en ny motor 2.2 SkyActiv-D 2.2L, mens i bensin vil bli tilbudt noen utviklet seg SKYACTIV-G 2.0 og SKYACTIV-G 2.5, både direkte injeksjon. Avhengig av den valgte versjonen, tilgjengelig trekkraft eller full og to priser: en seks-trinns manuell og automatisk en annen identisk antall hastigheter.

CX-mai 2017Mazda CX-5 2017 dynamikk og bedre utstyr

Mazda sier torsjonsstivhet CX-mai 2017 økte med 15,5 prosent, mye takket være økt bruk av høyfast stål på søyler A og B. aerodynamisk, japansk offentliggjort forbedringer i denne delen, som har lyktes i sin tur redusere lydstyrken på.

Når det gjelder Utstyr og sikkerhet, den nye CX-mai 2017 Den inneholder det nye systemet Mazda Radar Cruise Control (Eller intelligent hastighetskontroll med radarfølge og sensorer) og innretningen Gjenkjenning av trafikkskilt (Stand til å detektere trafikkskilt og fartsgrenser for hver av veiene som sirkulerer). Til slutt vil den intelligente styresystemet kjører Mazda G-kurve også være tilgjengelig for potensielle kjøpere nye CX-5.