Den SUV Skoda Kodiaq Coupe Tættere på Europa?

Skoda Kodiaq Coupé: kommet til Europa? første fotosSkoda Kodiaq Coupé: kommet til Europa? første fotosSkoda Kodiaq Coupé: kommet til Europa? første fotosSkoda Kodiaq Coupé: kommet til Europa? første fotos

2018 ser ud som det også vil være en vigtig del i fremtidens Skoda år. den Kodiaq om brohoved af lanceringen har givet startskuddet til en revolution i området der vil gå langt ud over det, vi kender i dag på et hektiske tempo i år og endda overhale den næste.

Hvis du forestiller dig, at Skoda Kodiaq familie vil bo i fem-dørs krop og 4,69 m vi kender i dag, med fem eller syv sæder, kan du ikke være mere forkert. Ja, fordi de allerede er annonceret for denne familie rejst på multivalente MQB-platform Volkswagen-koncernen ikke kun fremtiden Kodiaq Sportsline Skoda og Skoda Scout Kodiaq, henholdsvis den mest dynamiske version og den campera der vil gøre tilbuddet, men også en overraskende version for at få en idé, har en vis lighed med den stilfulde BMW X6.

Ja, vi taler om Skoda Kodiaq Coupe, en variant af skoda Kodiaq noget mindre i længde og således ligger halvvejs mellem Skoda Yeti, der vil være til salg i november (Igen, ja, MQB platform "skjult" under et organ, der, helt sikkert vil have mange kontaktpunkter med andre SUV af huset) og oprindelsen af ​​hele sagaen, denne SUV 4 , 69 m.

Skoda Kodiaq Coupé, produktionsstart

Uger siden confirmábamos til formål at bringe den Skoda Kodiaq Coupé til produktionslinjen. Og ja det vil, som det er blevet givet grønt lys til deres samling ... til det kinesiske marked, hvor det vil ankomme dette 2018. Hidtil har den kendte.

Skoda Coupe KodiaqSå var ønsket af ledelsen af ​​Skoda ved ikke kun opholde sig i dette marked, for store og tørstige biler som foreslået af denne rent følelsesmæssige udgave Tilnavnet Coupe (selvom fem-dørs og set, om tiden kalde det det) er knyttet til Kodiaq.

Hvad vi er i dag i stand til at sige, er queel ønske om brand honchos kunne blive en realitet, så Skoda Kodiaq enden Coupé også sælges i Europa.

Beslutningen kan træffes før snarere end senere, fordi, på dette tidspunkt, at projektet for vores marked og naboer produktion er på tidspunktet for business casen, dvs. vurdering af omkostninger eller indvirkning på erhvervslivet mærke ville have sådan produktion i Europa. Fordi faktisk en absolut forudsætning for Skoda Kodiaq Coupé går på salg i EU er at forekomme her: der er ingen mulighed for, at nogen af ​​enhederne fremstillet i Kina, dem, der produceres i Antingzhen, i bydelen Jiading (Shanghai) Automobil SAIC Volkswagen, Skoda Octavia, hvor er også en række af Volkswagen (Goal, Santana, Touran, Passat ...) havde netop holdt af europæiske kunder.

Så, øjne henvende sig til Tjekkiet. I slutningen af ​​dagen, i stedet for, fordi der ikke er nogen take eller den endelige beslutning (sikkert i Wolfsburg har meget at sige), fordi det sker på vores markeder denne lidenskab SUV det ser ud til at være der, enten i Mlada Boleslav eller i Kvasiny, selv om denne fabrik i dag ikke kan klare at opfylde behovene i krævende forhandlere Kodiaq Skoda.

En eller den anden plante, medmindre den usædvanlige beslutning om at gøre, er Tomáše en Skoda uden for republik oprindelige model (nu det europæiske område, kun Skoda Citigo produceret uden for det, i nabolandet Slovakiet, i Bratislava fabrik) kunne være hjemsted for det nye SUV coupé Tjekkisk.