Toyota Auris 2014 forbedret udstyr

Toyota Auris 2014Toyota Auris 2014Toyota Auris 2014Toyota Auris 2014

den kompakt den segment C Toyota, Auris, er det opdateret. hans rækkevidde 2014 som en stor nyhed præsenterer muligheden for at vælge det niveau af Føl udstyr! I det, følgende den indgår som de fleste interessante elementer: aluminiumsfælge 16 inches, sideruder og bagruden skjult, krom indsatser og farvede 'Piano Black' karrosseri og en ny eksklusiv farve 'Blå Shark' for ydersiden (valgfrit).

i interiør, den Toyota Auris 2014 Feel! tilbyder sportssæder betrukket med blå toner, konsollen med sort læder indsætter og instrumentering 'Dual Meter' med to store kugler og LCD-skærm.

På den anden side, i det Toyota Auris 2014 rækkevidde Live-trim plan er omdøbt og omdøbt forretning. I kapitlet om multimedier, information og underholdning, Du kan nyde systemet Toyota Touch 2, udstyret med touch-skærm, der forbedrer opløsning, indstilling 20 sprog, håndfri Bluetooth-enhed til smartphones, bag parkeringshjælp kamera og USB og iPod-tilslutninger.

Toyota Auris 2014Denne multimediesystem Toyota Touch 2 Det udbydes seriel i det færdige Aktiv, Føl! og Advance. For dem, der ønsker det, kan være afsluttet med enheden GO navigation (Toyota Touch 2 & GO), som omfatter trafikinformation i realtid, søge med Google Street View og Panoramio, online lokal søgetjeneste, nødopkald og vejhjælp med Toyota Eurocare tjeneste.

For sin del, Toyota Auris Diesel 90D tilbyder nu indikator dæktryk, et element, der tidligere var utilgængelige i denne motor. Resten af ​​mekanikken tilbyde fuld diesel-version 120D 124 hk, den 130 Auris benzin 132 hk og Hybrid Auris Hybrid 136 hk.

den PVC priser Anbefales til offentligheden Toyota Auris 2014 starte fra 19.100 euro. Ifølge den eksisterende brand og rabatter, hvis købet føreren opfylder kravene for offentlig støtte Pive Plan, kan den start pris falde til 14,601 euro.