Infiniti QX30 nye priser fra 39.990 euro

Infiniti QX30, Q30 i crossover-versionInfiniti QX30, Q30 i crossover-versionInfiniti QX30, Q30 i crossover-versionInfiniti QX30, Q30 i crossover-version

Selvom det har regnet, da vi kunne se på Geneve Motor Show 2015 koncept-version, og snart vil det være et år med ankomst kompakt bror, Q30 Infiniti, crossover-versionen kommer endelig i forhandlere. I øjeblikket kun gør det 2.2 Dieselmotor 170 hk, den AWD ved multiplade kobling, i stand til at sende op til 50 procent af drejningsmoment til bagakslen, og automatgear pilotforsøg dobbelt kobling 7-hastighed, med manuel håndtering både armen og kammene placeret bag rattet.

Vi får at vide fra Hyundai Spanien, på kort og mellemlangt sigt ikke er hensigten at tilbyde andre kombinationer, såsom 2,0 turbo benzin 208 hk til rådighed på andre markeder som USA. Ja, du kan vælge fra to overflader: Premium eller Premium Tech. Den første del i 39.990 euro, betragtning i sin serie med navigationssystem med touch screen 7", dagtimerne LED forlygter og tågelygter, lys og regnsensor, baksensor kontrol og hastighedsbegrænser, 7 airbags herunder at knæ- sæder opvarmet, varslingssystem vognbaneskift, frontal- og alarm. den Premium Tech, som det kræver en udlæg af 4.600 euro, med en mængde af 44.500 euro, blandt andet tilføjer adaptive forlygter førte med automatisk skift mellem høj og lav beam lys, stemmegenkendelse funktionsvælgeren kørsel centrale håndfri elektriske sæder, ede kamera og aluminium skær.

Infiniti QX30 Den afledt af Q30, som igen deler platform med Mercedes Benz mekanisk klasse A og GLA. Vedrørende den kompakte er 40 mm højere samtidig præsentere krom stænger på taget, hjulkasser og sideskørter plastgranulat og kromindfatning i kofangere for at bringe dig en eventyrlig luft. Ligesom sin bror, Den er fremstillet i engelsk plante Sunderland.

Du kan også være interesseret

Infiniti Q30, duftende GLA

Test Mercedes GLA 220 CDI 4MATIC

Infiniti QX30 Concept