Mercedes A Class 2018: første data og fotos

Mercedes CLA klasse 2019 og 2018 billederMercedes CLA klasse 2019 og 2018 billederMercedes CLA klasse 2019 og 2018 billederMercedes CLA klasse 2019 og 2018 billeder

Det er simpelthen en En skulptur kaldet Æstetik skitserer segmentet, men markerer konturerne Mercedes i segmentet kompakt, specifikt, hvad Det bør være den kommende Mercedes CLA. til fremtidig Mercedes A, fremtid Mercedes Shooting Brake En familie og fremtidige Mercedes GLA ophold med de æstetiske funktioner til B. søjlen

Samt det fortæller os det maksimale ansvarlig for Mercedes design, Gorden Wagener, "Evolution i design fører os, når vi begynder at kopiere andre, for at give en æstetisk spring, hvor vi fokuserer på en Sport måder, men ty til større enkelhed i design, støttet af et gitter, der minder om vores succesfulde pan-amerikanske sports-modeller". Vi spurgte ham, om denne enkelhed vil bevæge sig indenfor og fortæller os, at ja, "mulighederne for nuværende skærme vi har allerede set i seneste Klasse E skal gå demokratisere ned for at tillade udviklingen tilpasset den kompakte segment, hvor der er en overflade rengøring takket være touch-teknologi. "

Mercedes A Class 2018Denne skulptur, dette forskud nye Mercedes CLA bør iværksættes i 2019 -Før i 2018 skal være kendt Mercedes A, et år før de nye Mercedes GLA-, repræsenterer visionen om, at holdet Mercedes design en kompakt sedan segment. For at gøre dette, se dramatisere deres nye slogan for det kommende stil, der er defineret under navnet "Sensuel Renhed", og Det udvikler den vellykkede sti, der åbnede den nuværende generation af Mercedes klasse A, som blev udgivet i 2012. Nu, designe et bet linjer bragt til ende, udkig efter den maksimal purisme, som vi apostilla Gorden Wagener, mens adskiller os "kombinationen af ​​perfekte proportioner med en sensuel design overflade, hvor selv hvis du bare kanter du ser dem, De er ikke andet end karrosseri Forbedringer hætte på siden, på ryggen ... "

Denne skulptur forpligtelse til rød reflekterende sensualitet og følelser søges i fremtidens biler, der giver os Mercedes og definerer en krop, der har det største antal af tilhængere uden for vores kontinent. Æstetik A Det er en del af en serie af konceptuelle skulpturer, der fremmer den fremtidige udformning af Mercedes og rippede i 2010 med præsentationen af ​​Æstetik No.1. Så i 2011, ville vi vide det Æstetik nr 2 og Æstetik 125, og i 2012 Æstetik S.