Ny Volkswagen Golf 2017 om salg i november

Ny Volkswagen Golf 2017Ny Volkswagen Golf 2017Ny Volkswagen Golf 2017Ny Volkswagen Golf 2017

Volkswagen har netop meddelt, at fra November vil der være en ny Golf på markedet. Den nuværende generation (Golf VII) underkastes en ansigtsløftning, der ville reagere på to eller tre år tilbage, indtil fuldstændig fornyet, så den 2017 model ikke vil være helt nyt. Golf VII er til stede siden 2012 så er det normalt at have en ansigtsløftning efter tre eller fire år, skal udskiftes efter seks eller syv år, afhængigt af dens kommercielle succes. Dette forventes at kende Volkswagen Golf VIII i 2018 og indtil den ankommer, vi stadig har en god generation marked.

Som sædvanlig hos Volkswagen, kosmetiske ændringer er ikke radikal. Wolfsburg mærke er karakteriseret ved ikke risiko i design ved hver ændring, og at der trods længe der er en innovativ teknologi indeni. Denne gang filosofi er vedligeholdt og se en æstetisk opgradering, omkostninger adskiller Golf VII Hvis du ikke er en feinschmecker-model. Retoucherer de to kofangere med minimale justeringer, tilpasning til nye designs forreste og bageste linser, hvor LED-teknologien bliver mere fremtrædende. Grillen tilpasser også til den nye ændring, med forskellige designs afhængigt af den mekaniske version.

Volkswagen Golf 2017

Inde i nye Golf finde en større berøringsskærm meget gerne visningen på Golf R Concept Car Touch Baggrund præsenterede i år. A light rører af indretning tilsættes for første gang Volkswagen en moderne gestural kontrolsystem fører og forsædepassager, som vi antager vil være en mulighed. Med denne enhed vi kan styre forskellige funktioner af køretøjet, og multimediesystem, telefon eller klimaanlæg med stemme og håndbevægelser uden at skulle røre nogen knapper.

forventes vedrørende større nye motorer. GTE og GTI versioner opretholdes, foruden diesel, R- og nye benzin i tre og fire cylindre. Husk, at Golf er den eneste model på markedet, der har benzin, diesel, gas og hybrid-versioner hundrede procent elektrisk.

Du kan også være interesseret i:

Toyota Prius vs VW Golf GTE: på jagt efter den bedste hybrid

VW Golf GTI Dag: den store fejring af 40-årsdagen for Golf GTI

Honda Civic vs VW Golf: sorg kompakt 2017

Volkswagen lancerer ny Golf R360S, Med 360 hk!