Brand nye Opel på Frankfurt Motor Show: Insignia GSI og Grandland X

Insignia GSI og Grandland X, de store nyskabelser i Opel til FrankfurtInsignia GSI og Grandland X, de store nyskabelser i Opel til FrankfurtInsignia GSI og Grandland X, de store nyskabelser i Opel til FrankfurtInsignia GSI og Grandland X, de store nyskabelser i Opel til Frankfurt

Frankfurt Motor Show vil være den første af de store begivenheder, hvor Opel vises væsen allerede fuldt integreret i PSA-koncernen. Faktisk er det helt sikkert den største fokus i gruppen på det tyske begivenhed, da der kun vil blive ledsaget af Citroën.

den antal firsts at Opel vil præsentere vil der være virkelig interessant. Ud over Opel Insignia Land Tourer, Opel Vivaro Tourer og det nye koncept Tilpasning "Opel Exclusive" af brand, to nye de vil kræve mere opmærksomhed vil være uden tvivl Opel Grandland X og GSI Opel Insignia. Og alt dette under det nye slogan: "Fremtiden tilhører alle."

GSI Opel Insignia

GSI Opel Insignia: en ny sport af mærket

Den seneste generation Opel Insignia har allerede renoveret sport udgave: Di farvel OPC står på tysk sedan, fordi når Frankfurt ny GSI Opel Insignia. Tuned i Nürburgring, vil være lighter (160 kg mindre), sporty og hurtigere at hans forgænger forlader mekaniske 2,8 V6 Turbo til at indarbejde en New York New Yorkeller blokere 2,0 turbo fire cylinder, 260 hp, også forbundet med en ny automatisk gearkasse otte-hastighed padler på rattet.

tilgængelig organer Grand Sport Tourer og Sport, den nye GSI Opel Insignia vil montere som standard chassis "FlexRide" -Med forskellige køreprogrammer, herunder en kaldet "Konkurrence" - en intelligent system AWD med vektor drejningsmoment split og Michelin Pilot Sport 4S på alufælge 20 inches. I kabinen, kan du nyde sportssæder betrukket med læder, sport rat og aluminium pedaler.

Mere information GSI Opel Insignia, her.

Opel Grandland X

Opel Grandland X: det tredje medlem af familien SUV

den Opel ny kompakt SUV, produkt af fælles udvikling i PSA og en længde på 4,48 meter, Det kaldes Grandland X. Han vil blive hovedrollen i Frankfurt og senere medtaget i intervallet "SUV" modeller eller hvad er den samme, "X" familie - som markedsfører den tyske mark. En model, som vi kender den Startprisen for det spanske marked: 25,100 euro.

Vi ved også, deres Indledende mekanisk interval, består kun to varianter: En benzin, tre-cylindret, 130 hk og 120 hk turbodiesel. Ingen af ​​dem kan være forbundet med en fire-hjulstræk system til gengæld, og eventuelt Opel tilbud "IntelliGrip", en evolution system "Grip Control" af PSA, selektiv trækkraft kontrol med fem forskellige køreprogrammer. Der vil også være den sidste Teknologiske fremskridt i driveren bistand såsom hastighedskontrol med fodgængere og automatisk nødbremsning, for eksempel såvel som belysning og tilslutningsmuligheder, med multimediesystem IntelliLink.

Mere information Opel Grandland X, her.

Opel Insignia Land Tourer

Du kan også være interesseret

Test Opel Insignia 2.0 CDTI Grand Sport Turbo D

Den nye Opel Grandland X, billigere end Peugeot 3008 SUV

Opel allerede en del af PSA med Peugeot, Citroën og DS

Frankfurt Motor Show 2017: bilmærker, der ikke vil gå