Top 10 biler Geneve Motor Show 2015

Top 10 biler Geneve Motor Show 2015Top 10 biler Geneve Motor Show 2015Top 10 biler Geneve Motor Show 2015Top 10 biler Geneve Motor Show 2015

Seat 20V20

Ventetiden er forbi, og den nye SUV Seat er født, til det øjeblik, med navnet på 20V20 showcar. den sporty og dynamisk design sprog Sæde, afspejles meget tydeligt i den vellykkede Ibiza og Leon, har deres kontinuitet 20V20, en SUV moderne design, med en fire-dørs krop stil dial coupé. Mere om den nye Seat 20V20.

Seat 20V20

Ventetiden er forbi, og den nye SUV Seat er født, til det øjeblik, med navnet på 20V20 showcar. den sporty og dynamisk design sprog Sæde, afspejles meget tydeligt i den vellykkede Ibiza og Leon, har deres kontinuitet 20V20, en SUV moderne design, med en fire-dørs krop stil dial coupé. Mere om den nye Seat 20V20.

Audi R8

iscenesættelse af anden generation af Audi R8 på Geneve Motor Show 2015. Denne nye levering Audi superbil Den præsenteres som den mest magtfulde serieproducerede bil i historien om brand i sin V10 Plus-version med 'bare' 610 CV. Seneste udvikling af den trækkraft systemet omfattende permanente quattro, større stivhed, mindre vægt, Audi Virtual Cockpit inde ... den nye R8 er ikke kun en bil med gener kredsløb er et laboratorium bil. Mere om den nye Audi R8.

Honda Civic Type R

i Sommer 2015, Honda vil sælge sin Civic Type R at med heste 310 vil annoncere den mest kraftfulde, ekstreme og spændende japansk kompakt udgave. Med et design, der vil overraske dig, dens motor 2.0 i-VTEC TDI katapulter til 270 km / t hastighed, hvilket gør det til et af de mest eftertragtede kompakte sport i øjeblikket. Mere om Honda Civic Type R.

Skoda Superb

Den nye flagskib i den tjekkiske mærke giver kvalitet spring på alle niveauer og allerede gnider skuldre med premium saloner segment. mere emotionelle og dynamisk design, større i alle dimensioner, tilpasset de Euro 6 standard motorer og udstyr i at fremhæve de 29 løsninger, døbt af brand som "Simpelthen Clever" gøre dette Skoda Superb det bedste af hele tiden. Mere om den nye Skoda Superb.

Hyundai Tucson

Hyundai genvinder navnet i Europa Tucson at navngive sin nye kompakte SUV. Med 4,47 m længde og design, der minder os om en Santa Fe skala, den nye Tucson 2015 erstatter 35 ix i europæisk Hyundai rækkevidde. Mere om den nye Hyundai Tucson.

Du kan også være interesseret

Geneve Motor Show 2015

Volkswagen Sport Coupe GTE Concept

den Volkswagen Sport Coupe GTE Concept Det er en af ​​de spektakulære højdepunkter prototyper i 2015-udgaven af ​​biludstillingen i Geneve. Forpligtelse til at designe, fire-dørs krop stil coupe-mærkning, plug-in hybrid teknologi... Er vi vidne til CC erstatning? Tid til tid. Mere om VW Sport Coupé GTE Concept.

Nissan Sway Concept

med den SWAY Concept, Nissan søgning genfortolke bilen segment B. For at gøre dette, præsenterede han denne særlige indsats med en radikal design på sin krop og en enkel, moderne interiør på samme tid. Svaje mere om Nissan Concept.

Opel Karl

den Ny Opel Karl Det vil blive den mest økonomiske bil i den tyske brand og markedsføring vil starte næste sommer. Med en fem-dørs krop og 3,68 m i længde, den Karl et trin er placeret under Corsa og Adam. Mere om Opel Karl.

Infiniti QX30 Concept

Infiniti udarbejde en crossover et trin vil være under dets nuværende QX50 og QX70. Stadig i prototypen formular, den japanske luksus mærke Nissan viser ny QX30 Concept som et køretøj der tager sigte på en overvejende bymæssig offentlighed, men efterspørgslen ydeevne for alle typer af veje og overflader. Infiniti QX30 mere om Concept.

Ford Focus RS

Endelig tredje generation Ford Focus RS Det blev afsløret. Den mest ekstreme version af den amerikanske kompakt vilje under motorhjelmen med samme motor 2.3 EcoBoost, der Mustang, med mere end 320 hk og firehjulstræk til at overføre alle de vrede denne sportsplads. Mere på Ford Focus RS.

Du kan også være interesseret

Geneve Motor Show 2015

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10