Nissan KICKS: en ny SUV mellem Juke og Qashqai

Nissan Kicks, en anden ny SUV japanskNissan Kicks, en anden ny SUV japanskNissan Kicks, en anden ny SUV japanskNissan Kicks, en anden ny SUV japansk

allerede officielt afsløret lanceringen planen ny SUV Nissan Kicks, en model, der vil hjælpe den japanske mærke fortsætter med at dække det daglige stigende efterspørgsel efter sådanne køretøjer på verdensplan. Start faldt sammen med fejringen af ​​De Olympiske Lege i Rio, Kicks Nissan vil debut i Brasilien Dette kommer August, men allerede det meddelt, at efter vil nå i alt 80 markeder rundt om i verden.

Ingen bekræftelse endnu om, hvorvidt nå vesteuropæiske markeder, den nye Nissan Kicks, hvilket resulterer i dets design Kicks Concept præsenteret i Sao Paolo Hall i 2014, Det er annonceret som en nye kompakte SUV. Udviklet på Nissan V platform (B-segmentet, som er baseret for eksempel Nissan Micra eller marts) I størrelse vil være halvvejs ja en Nissan Juke og en Qashqai. Det vil sige, der er allerede tale om en størrelse 4.30 meter lang, omkring 17 centimeter længere end den første og ca. 8 kortere end Qashqai. den akselafstand, cirka 2,61 meter, Det vil også være halvvejs, men tættere på Qashqai, så Nissan siger Det vil være den mest rummelige SUV og større bagagerum i sin klasse.

Den nye Nissan Kicks vil bygget på fabrikkerne i mærket i Aguascalientes (Mexico) og Rio de Janeiro (Brasilien) og satse på et meget attraktivt design og godt udstyr, selv om de siger i pris Det vil være billigere end Nissan Qashqai og Juke. vil også sikre, at gode aerodynamik, vil det være meget let, og som det kan ses, hvilket vil holde designet linje af de nyeste kreationer af mærket.

Bedøm din bil gratisIndvendigt Nissan Kicks foreslår en enkel indretning, men meget farverige og med et højt niveau af udstyr. den Central farve touch screen 7 inches, de helt sikrer, at ledsage dit Omkring View Monitor-system, detektering af objekter i bevægelse, og skridt nærmere strategi Nissan Intelligent Mobilitet.

Nissan KicksDynamisk, dens ingeniører siger Nissan Kicks er en meget adræt SUV med en sporty smag. I øjeblikket er der ingen mekanisk vifte annonceret, men alt tyder på, at det skal tage mindst benzinmotorer 1.2 DIG-T 115 hk og 110 hk 1.5 dCi, i versioner med front og firehjulstræk. Ifølge Keno Kato, vicedirektør Corporate og Product Planning, Nissan Motor Co., "Med Kicks har vi udviklet en kompakt crossover med den bedste tradition for Nissan, og takket være vores enestående oplevelse i segmentet, vi skaber biler, der passer til kundernes behov i hele verden. " Vi håber at se snart denne Nissan Kicks for vores marked.

Du kan også være interesseret i:

Hvad Nissan Qashqai interesseret i at købe?

Nissan GT-R 2017: hvad næste Nissan

Nissan Qashqai og Citroën C4 Picasso, der sælger duel