DS3 2016 den præmie lille bil tjener identitet

DS3 2016, opdatering fotosDS3 2016, opdatering fotosDS3 2016, opdatering fotosDS3 2016, opdatering fotos

den DS3 2016 bliver det sidste skridt taget af mærket 'præmie'Til' uafhængighed 'af Citroën, en serie af både udvendig og indvendig kosmetiske ændringer at afkoble slut både virksomheder. Dette er et fremskridt før ankomst i 2018 andengenerations DS3, det ser ikke ud, som vi kan se på forhandlere indtil langt ind i 2019.

Den officielle præsentation af DS3 2016 vil finde sted i Geneve Motor Show i år, men vi allerede har set, hvordan det vil se ud. Selvfølgelig vil der være sport version.

Først og vigtigst er det, at den dobbelte Chevron, der blev stiftet i slutningen af ​​2014 (på hvilket tidspunkt vi begyndte at tale officielt DS og ikke af Citroën), viger for ny kølergrill sekskantede DS emblem. Konturen af ​​dette stykke har en krom finish ramme, der løber langs bunden af ​​forlygterne og toppen af ​​tåge lygter, også med LED-teknologi. Som det er sket med hans ældre brødre DS4 og DS5, vinder DS3 den frontale kendt under navnet 'DS Wings'(Ak DS i sin spansk oversættelse), men det er den første af tre, hvor vi taler om dobbelt' Wings'.

attraktioner indikatorer for at rulle retning (Udfør en bevægelse fra ende til ende) type LED forbliver kendetegnende for denne model.

den DS3 2016 Det tilbyder både sedan karrosseri tre døre som sin cabrio option (Drop soltag aktiveres ved hastigheder på op til 120 km / t). Dens dimensioner forbliver i lOS 395 cm lang, 171 cm bred og 146 cm høj, mens stammen tilvejebringer et rum af 285 liter (245 liter i tilfælde af den konvertible kroppen).

Tro mod sin stil, opretholder en bred vifte af tilpasningsmuligheder både uden for eller inde, som en bi-tone eller forskellige materialer at vælge til polstring luftfartsselskab krop. Vi kan tale om et skridt over hvad de tilbyder mærker som Fiat eller Opel og noget der ligner det har Mini i deres biler i dette segment.

i inde i DS3 2016 Vi fandt forbedringer på arbejdsmarkedet materialer og detaljer og skær, mens det teknologiske aspekt har vi infotainment-system med en touch screen 7 inches, GPS Navigator funktioner og 'Mirror Screen'Sammenkædning funktioner Mirror Link og carplay. Sidstnævnte gør det muligt at tilslutte mobile enheder med Android og Apple styresystem hhv. Det indeholder også den bageste parkeringsplads kamera.

fra mobil app 'MyDS' Du kan tilgås fra en smartphone til oplysninger såsom brændstof, der er tilbage i bilen, det sted, hvor vi parkeret eller boganmeldelser.

den DS3 motorer 2016 De vil forblive stort set den samme, som vi har set hidtil. Vi fandt styreraketter 1.2 tre-cylindrede benzin PureTech effektniveauforskellen 82, 110 hk og 130 hk (Sidstnævnte af nye tilføjelse) og de fire-cylindret benzin 1.6 THP 165 hk. mekanik diesel Det er en fire cylinder og 1,6 liter BlueHDI, at vælge imellem 75, 100 og 120 hk magt. De bliver tilpasset til Euro 6 regler.

Den DS3 Racing vil nu blive kaldt DS3 ydeevne

den DS3 ydeevne Mens en særlig omtale fra resten af ​​området, den fortjener. Som med Citroen DS3 Racing, dette sports-version bruger en benzinmotor 1.6 THP 208 hk, en mekanisme, der giver maksimal drejningsmoment 30.61 mkg og koblet til manuel transmission sekstrins (MCM). Det kan være forbundet både normal krop ligesom cabrio og har det meget værdsat begrænset slip differentiale Torsen.

Blandt dens særlige forberedelser finder vi en set-punkt i bremserne, en forsænket ramme højde (15 mm) og en udvidelse af de forreste og bageste spor.

Det udvendige og indvendige design vil også spille en vigtig rolle i DS3 ydeevne, der fælge 18 inches malet sort diamant, samt en type sæder 'spand' betrukket med læder og alcantara, blandt andre detaljer skære Racing.

For dem, der ønsker at gå videre med at redigere 'Performance' har den "Carbon Pack'Til indersiden og en Særligt organ kit.

Du kan også være interesseret

DS4 Crossback 2016 en præmie SUV

Citroen Divine DS Concept

Vi testede DS3 med nye automatiske sekstrins EAT6

Så carplay til Apple

Hvad er det Mirror Link?