Lexus NX 2018: design og teknologi opdatering til den japanske SUV

Lexus NX 2018 de bedste billeder af japanske SUVLexus NX 2018 de bedste billeder af japanske SUVLexus NX 2018 de bedste billeder af japanske SUVLexus NX 2018 de bedste billeder af japanske SUV

Den første generation SUV Lexus NX debuterede på markedet i midten af ​​spansk 2015. Nu, i anledning af fejringen af Auto Shanghai, den luksus mærke af Toyota annoncerer sin næste opdatering, kommercielt tilgængelig senere på året.

den Lexus NX 2018 Den præsenterer forskellige udviklinger på flere fronter. I den æstetiske sektion, er dens frontareal fornyet i subtile måder ved at indarbejde nye tåge-of udseende og lignende teknologi til som havde premiere han den coupé Lexus RC- og nye grill tilføje mere personlighed og skelnen dette SUV. På bagsiden, kan vi finde subtile ændringer i kofangere, forlygter, udstødning og luft diffusor placeret under kofangeren. Med hensyn til den legering, et nyt design på Bruneret og 18 inches af diameter. I denne bageste område af køretøjet finder vi en ny praktisk løsning, da stammen kan åbnes ved at føre den ene fod under kofangeren uden behov for nogen af ​​de to hænder.

i inde i Lexus NX 2018 den vigtigste ændring er fundet i nærvær af en større skærm til multimedie informationssystem, navigation og underholdning. I dette tilfælde bliver en 10,3 tommer anvendt i stedet for de ovennævnte 7 inches. Konfigurationen af ​​instrumentbrættet er også ændret lidt, med tilstedeværelsen af færre knapper. På den anden side, og som du kan se på billederne fra fotogalleriet, der ledsager denne artikel, design af analoge ur er nu meget renere (dette ur også sker for at have automatisk opdatering via satellit). og flere Ny færdig i satin krom indsatser forbedre den visuelle kvalitet af interiøret. Endelig det område, hvor smartphones genoplades er nu meget større.

Lexus NX 20182018 Lexus NX: små tekniske ændringer

som annonceret Lexus, området 2018 hans NX SUV Det præsenterer forskellige modifikationer chassis, med en suspension ny faktura anvender nye fjedre, støddæmpere og krængningsstabilisatorer. Tilsvarende suspensionsordningen variable AVS hårdhed også den præsenterer modifikationer.

Forskellige forbedringer af indvendig, udvendig glas og hætten kan forbedres fra synspunktet lydisolering til Lexus SUV NX 2018. Mekanisk, den eneste variant findes i vores land vil være den hybride NX 300h, med 197 hk totale effekt.

Et niveau sikkerhed, den Lexus NX 2018 Det vil blive en del af et større antal enheder og køre-deltagere. Blandt højdepunkterne, følgende: automatisk tilbageholdelse i tilstedeværelse af forhindringer, advarsel System / alarm ufrivillige skifte vognbane, automatisk skift fra kort til lang og aktiv hastighed programmør blandt andre lys.

Du kan også være interesseret

- Lexus NX 300h Sport Edition: sporty hybrid SUV

- Lexus LS 500h: den mest avancerede luksus hybrid på Geneve Motor Show

- Ni af de ti bedst sælgende Toyota og Lexus hybrider er