Nissan Altima 2016 og opdateret med en mere moderne design

Nissan Altima 2016 nye ansigtsløftningNissan Altima 2016 nye ansigtsløftningNissan Altima 2016 nye ansigtsløftningNissan Altima 2016 nye ansigtsløftning

den Nissan Altima 2016 Det født som en ansigtsløftning af femte generation, der kom på markedet i 2013. Vi talte om en midterste bil segment sedan krop og vender i det nordamerikanske marked modeller såsom Honda Accord, Mazda6, Hyundai Sonata eller Volkswagen Passat.

Dette moderne Altima nærmer Nissan formsprog, kendt somDelta Wing', Nærmer æstetik Maxima, øverste ende af det japanske selskab på markedet, da den bevæger sig væk fra Sentra, hvilket er et skridt nedenfor.

Grillen har en krom i en V- og en dagtimerne forlygter LED type. Kroppen har generelt mere markant linjer som ovenfor og dæk er monteret på fælge med 17 inches eller 18 inches, sidstnævnte i SR sports-version.

I det indre finder vi ingen større ændringer, undtagen én lille design opdatering den centrale skærm, hvorfra systemet med information og underholdning, samt knapperne på multifunktionsrattet eller polstring egne hoveder.

Motorer Nissan Altima De forbliver benzin 2.5 af 182 hk og 3.5 V6 270 hk, begge koblet til CVT automatgear (Trinløst variabel).

De første enheder vil gå på salg på sit hjemmemarked i november 2015.