Volkswagen Tiguan 2016 nye SUV vil være mester køb

Volkswagen Tiguan 2016 nye SUV vil være mester køb

Viser en familie lighed med andre Volkswagen-produkter sidste batch, såsom de forreste eller optiske grupper, men det repræsenterer en eksponentiel spring fra VW Tiguan tidligere udgave, mere afrundet i form og mindre sporty og skelnes. den nye Volkswagen 2016 Tiguan 6 cm længde øges til at henstå ved 4,49 m og bredde også den stiger i 3 cm til den samlede 1,84 m. I mellemtiden, højden er noget lavere, med 1,63 m (3,3 cm mindre), mens akselafstanden vokser 7,7 cm til 2,68 m alcaanzar.

Hvordan kunne det være anderledes, den nye Tiguan modtager den nyeste teknologi, som den tværgående modulær platform MQB, med sin kommende brødre-ende, Sæde SUV, planlagt til næste forår og Skoda, hvilket vil fra næste efterår. Takket være denne modulære opbygning systemet gør ham i stand til at tilbyde differentierede versioner på specialisering. Således vil varianter blive tilbudt med off-road foran større angrebsvinkel, manuelle gearkasser eller automatiske dobbelt kobling systemer front-eller firehjulstræk med det nye system 4Motion Active Control -Allows vælge fire forskellige scenarier for bevægelse afhængigt af typen af ​​jord og har 200 mm frihøjde afstand. Der vil også være lang krop variant, med plads til syv beboere, mere velkendte karakter, der vil komme fra næste September.

Volkswagen Tiguan 2016, meget mere teknologi

Den nye modulære arkitektur gør det muligt Interior udluftet mere, især på bagsædet, som byder på glidende bænk 60:40. Støvlen nyder også godt af de nye dimensioner, når 615 liter (145 l løbet af det foregående). en bredere bagklap, med mulighed for elektrisk åbning, Det letter opgaven med lastning og evnen til at aftage den den følgesvend får næsten tredobbelt kapacitet om nødvendigt endda sikkerhedskopier.

Som det er sædvanligt i nye modeller af mærket, som inkorporerer den teknologiske byrde er omfattende, både med hensyn til sikkerhed og komfort og underholdning. Så du kan have udstyr, der giver assistenten byen nødbremsning, fodgænger detection system, aktiv motorhjelm, knæairbag til føreren, flere anti-kollision bremsesystem, aktiv hastighedskontrol op til 160 km / t, nødopbremsning enhed, etc. Heller ikke glemme elementer, der gør livet lettere om bord, som tre-zone styring automatisk klima, høj opløsning skærm til navigation og underholdning udstyr, 360º-systemet, leder Up Display og, selvfølgelig, den nyeste kommunikationsinterface mellem smartphones og tablets med Android og Apple-operativsystemer.

Volkswagen Tiguan: benzin, diesel og hybrid plug

Det forventes, at udbuddet af motorer i Volkswagen Tiguan er meget bredt og varieret, delt med forskellige modeller af gruppen. Således intervallet diesel Det vil blive opdelt i fire motorer TDI direkte brændstofindsprøjtning, 1,6 og 2,0 liter, med magt 110, 150, 190 og 231 hk (Sidstnævnte, trykladning af et sæt biturbo), mens benzin motor muligheder vil bestå af enheder TSI 125, 150, 180 og 220 hk.

Som det allerede er sket med Golf og Passat, vil det også have en hybrid variant drevet af benzin motor og elektrisk stik, også kaldet GTE, 218 hp totale effekt. Denne nye variant vil tage et år længere tid at komme til markedet, fordi det ikke vil indtil sent Spring 2017. den GTE Tiguan tillade forbrændingsmotor fremdrift, elektrisk eller summen af ​​begge, ud over at genoplade batterierne ved hjælp af forbrændingsmotoren. Det vil have et sæt lithium ion batterier højere kapacitet, udover solpaneler uafhængig placeret på taget stand til at tilvejebringe rent elektriske rækkevidde på omkring 1.200 km om året, afhængig af dagtimerne.

den 1,4 TSI-motor vil blive ledsaget af en elektrisk motor, begge forbundet med en specifik DSG 6 hastighed. Som det er tilfældet med GTE versioner vil have "boost" -funktion for maksimal ydelse niveau til tider.

Du kan også være interesseret

- VW Tiguan 2016 stjerne i 2015 Frankfurt Motor Show

- VW Tiguan 2016 GTE, interessant plug-in hybrid version