Sæde kunne lancere en stor SUV i 2020: super Ateca?

En super SUV på Seat? En stor Ateca ankommer i 2020En super SUV på Seat? En stor Ateca ankommer i 2020En super SUV på Seat? En stor Ateca ankommer i 2020En super SUV på Seat? En stor Ateca ankommer i 2020

hvis indtil for en måned siden havde jeg ingen SUV Seat på markedet, selv om, i nogen tid, var det mode kategori, inden bare 4 år kunne tælle op til tre modeller meget differentieret domstol. De faktiske omstændigheder er udløst på blot et par uger. Faktisk har denne juli måned sat til salg Seat Ateca, den første SUV mærke Spansk. Og det var netop under international præsentation, når formanden for Seat, Luca de Meo, har bekræftet, at og det vil blive vist den anden SUV mærke i 2017, en bil baseret på Ibiza ... og allerede vi har også talt.

Seat 20V20Nå, overraskelse er vendt tilbage i dag en scene. ifølge Britiske medier indsamlet citerer udtalelser fra en medarbejder i virksomheden, Autocar, Seat ville undersøge muligheden for at lancere en ny SUV, i dette tilfælde større og placeres over den nye Ateca. datoen ankomst kunne være 2020... og selvfølgelig annonceringen ikke synes overhovedet urimeligt, hvis vi ser på alle de fortilfælde.

Stor SUV Sæde: sandsynlige dimensioner

Faktisk den første prototype angiveligt hun endte giver anledning til Ateca Det var en stor SUV. Det blev kaldt Seat 20V20 (den billeder, du ser i galleriet, svarer til ham), Målt 4.66 meter lang (30 cm mere end Ateca) og havde en lange akselafstand på 2,79 meter (Op til 15 centimeter). Vi fik endda at ride på denne store SUV (i slutningen af ​​artiklen, vi forlader video) Og siden da mærket hævdede, at hans stil og design modeller ville ankomme mærke frem til 2020. Det er ikke overraskende, nu hvor stor SUV Seat fremtiden vil tage mange funktioner i denne 20V20. Men der er mere.

Bedøm din bil gratisden Mimbres til denne hypotetiske stor SUV Seat er allerede givet i selve VW-koncernen. Den nye Skoda Kodiaq (som i denne uge vil give dig mere information) er en ny SUV de samme dimensioner, mens Volkswagen også har bekræftet siden, over den nuværende Tiguan, vil det blive født anden større SUV (som vi døbt Tiguan XL), i begge tilfælde op til tre rækker og syv sæder. Mærkeligt (eller ikke) tales i både store SUV Skoda og VW modeller af miljøet af 4,7 meter, med en akselafstand på 2,79 meter ... det samme som tilbydes i sin tid, at Seat 20V20.

Stor SUV Sæde: rækkevidde og motorer?

Tilføj 2 + 2, synes derfor, der bør være i dette tilfælde 4 ... som helt sikkert ville føre til, at ny stor SUV Seat. Denne er, ligesom deres kolleger Skoda og Volkswagen vil bygge videre på den MQB modulær platform Tysk gruppe, men ved hjælp af en specifik udvikling af lang akselafstand og større. Blandt andet antager for eksempel, at de forhjulstrukket versioner ikke allerede har torsionsstivhed bagaksel, men med en mere sofistikeret Multi-link toget. Et af de spørgsmål, der hidtil håndteret lederne af Seat var, hvordan en model, der allerede så stor i den spanske område til en pris væsentligt højere end, hvad klienten er normalt bruges Seat ville placere. Og stadig de diskuterer om det, i håb om, at deres nye SUV indsatser (f.eks Ateca) og kommende udviklinger ændre filosofien om et mærke er nu klar vækst.

Fremtidig stor SUV SeatLidt information er kendt nu denne store SUV Seat hypotetisk. Men at vide hans baseret arkitektur og er let at gætte, hvor at gå sit sortiment. naturligvis opgiver den mindre motor 3-cylindret 1.0 TSI rider på den Ateca, bør denne store SUV starte i Diesel 2.0 TDI med 150 hk, som ville fuldende toppen 2,0 TDI 190 hk. I mellemtiden, allerede i benzin, kernen i området komponere thrusters Version 1.4 TSI 125 og 150 hk, som bør være afsluttet i løbet af et 2,0 TSI med 180 hk og. Som MQB-platform selv understøtter hybrid mekanisk, er det let at gætte på, at kunne også have en Stiktypen... stil GTE versioner af Volkswagen

Stor SUV Sæde bør have en front-drev versionen, og de fleste 4x4 versioner med firehjulstræk fra Haldex 5. generation anvendelse af VW gruppen. manuelle og automatiske dobbelt kobling transmissioner ville tilsættes til en række, ville naturligvis have den mest avancerede aktive sikkerhedssystemer mærket med hindring afsløring sensorer, automatiske betjeningsorgan blinde vinkel og vognbaneskift adaptive cruise control ... og, og i 2020 endda forestille sig, at med nye funktioner autonom kørsel. Funktionelt, ligesom Ateca, Ibiza, Løven (eller en hvilken som helst mærke model) denne store SUV Sæde bør være et af de mest funktionelle modeller, rummelig og i stand i sit segment. Den nye flagskib af brandet synes at være lige så sandt i 2020. For nu vi forlader dig med videoen af ​​Seat 20V20.

video Platformvideo Managementvideo-løsningervideo-afspiller

Du kan også være interesseret i:

Så de vil være den SUV VW-koncernen

Seat Digital Museum: en virtuel tur

Seat Ateca vs VW Tiguan: SUV duel mellem mode