Audi A6: ny generation klar i 2017

Audi A6: ny generation klar i 2017

Forvent ikke en æstetisk revolution i nye biler Audi, så hvis du har forberedt mærket med de fire ringe er en satsning uden indrømmelser ved luksus og teknologi, som vil blive afspejlet meget godt i deres high-end biler blandt hvilke vil blive placeret på fortjeneste den Ny Audi A6.

Ifølge de foreliggende oplysninger Autopista.es, den ny generation den Audi A6 vil være klar i 2017. Hvis den nye Audi A4 allerede har vist, at det har en teknologisk niveau overlegen i forhold til sine konkurrenter, med op til 30 deltagere kører næste Audi A6 Jeg kunne ikke stå tilbage, da det vil bruge den samme MLB Evo platform modulær, frigivet af Audi Q7 og designet til langsgående motor biler.

Søg ved at minimere den samlede vægt af køretøjet også ramt ny Audi A6, som den nye generation vil være omkring om 100 kg lighter end den nuværende model. den letvægts koncept konstruktion Audi Space Frame (ASF) med den massive brug af aluminium og nye resistente men meget lette materialer vil skrive et nyt kapitel med gyldne bogstaver i jagten på maksimal effektivitet. Takket være denne teknologiske affald, det annoncerer en reduktion på op til 20 procent i brændstofforbrug.

den Nyt udstyr Audi A6 2017 vil funktionen mange interessante systemer, herunder belyst med LED lys Matrix, en intelligent og adaptiv suspension i stand til at "læse" udseendet af vejen og aktiv fartpilot med flere automatiske funktioner.

Med iscenesættelsen af Audi A6 i 2017, Tysk firma gør klare sine hensigter i segmentet af store saloner, fordi i hans både nær og fjern fremtid er forudsat en helt ny Audi A8 og Audi A7, sidstnævnte i 2018.